makakus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Poszukuje jakiegoś płynu który świeciłby w ultrafiolecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Farba fluorescencyjna :idea: ( kurde czy ja to dobrze napisałem ? :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Farba fluorescencyjna :idea: ( kurde czy ja to dobrze napisałem ? :D )widzialem cos takiego w sklepie akwarystycznym, dobrze napsiales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 jakis plyn ? farba emulsyjna, biala oczywiscie ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 na allegro mo.żesz qpić ccałe zestawy z jakimiś flamastram i jest jeszcze sam tusz fluorescecyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 na allegro mo.żesz qpić ccałe zestawy z jakimiś flamastram i jest jeszcze sam tusz fluorescecyjny Właśnie chodzi mi o cos takiego.... tyle ze to kosztuje 40 zetów (długopis ze światełkiem ultrafioletowym + mazak) Tyle ze ja mam już długopis /w drodze/ ze światełkiem ultra-fiolet a poprzebuje sam ten tusz którego normalnie nie widać a jak poświecisz to sie pojawia. Dostane to gdzieś? I ile to kosztować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 heh ja taki marker kupilem w sklepie papierniczym.... zapytalem sie kolesia o markery UV :?: typek zadzwonil do paru hurtowni i na nastepny dzionek mialem... :D a kosztowalo mnie to cale 8.20zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 W uv świecą nawet zwykłe zakreślacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 na allegro dostaniesz tez same markery a dostac merkera UV w zwyklym sklepie papierniczym to cud :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 W uv świecą nawet zwykłe zakreślacze Ale normalnie też je widać... raczej do ściąganie to sie nienadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Aaaaaa ty cwaniaku!! Ja mam zakreślaczami pomalowane wentyle wewnątrz obudowy... Myślałem, że ty je potrzebujesz w podobnym celu... Kurde, że też w czasach szkoły sam na to nie wpadłem... ROTFL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do swiecacych substancji to : koci mocz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 co do swiecacych substancji to : koci mocz :twisted: Siasne... Przecież nie bede kota molestował.... A potrzebuje jakis płyn bo chce wlać do zbioniczka od starego tuszu i drukować niewidzialne ściągi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 I wszysto spoko :D Szkoda ze mi zostalo tylko 5 lat studiow, ale kumplowi na mature podrzuce pomysl...Ciekawe czy sie sprawdzi Radze utajnic ten topic bo nauczyciele tez to moga czytac ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Tak przy okazji, jakbyście nie wiedzieli, to ultrafiolet jest rakotwórczy, więc uważajcie z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Tak przy okazji, jakbyście nie wiedzieli, to ultrafiolet jest rakotwórczy, więc uważajcie z tym. a co w dzisiejszych czasach nie jest :?: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 "Ultrafioletowe promieniowanie, choć niewidzialne, ma silne działanie fotochemiczne - przy długości fali poniżej 300 nm wywołuje już jonizację i jest zabójcze dla organizmów żywych. Znaczne ilości promieniowania ultrafioletowego emituje Słońce - Ziemię chroni przed nim warstwa ozonowa, pochłaniająca promieniowanie ultrafioletowe o długości fali poniżej 285 nm, a także powietrze, które pochłania całkowicie promieniowanie ultrafioletowe w zakresie ultrafioletu dalekiego." Te diody które świecą NIE SĄ SZKODLIWE :] PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...