C-oolt Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Witam!!! Jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa HP Compaq 6715b. Mam zainstalowane na nim system WIN XP PRO SP2. Instalacja przebiegła bez problemu. Zainstalowałem wszystkie niezbędne sterowniki. Lecz EVEREST nie wykrywa mi MIKRO UKŁADU PŁYTY GŁÓWNEJ : Nie wiem czy to normalne. Może brakuje jakiś sterownik ale nie wiem jaki. Prosiłbym o wypowiedzenie sie na ten temat oraz pomoc w jego rozwiązaniu. Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam!!! Jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa HP Compaq 6715b. Mam zainstalowane na nim system WIN XP PRO SP2. Instalacja przebiegła bez problemu. Zainstalowałem wszystkie niezbędne sterowniki. Lecz EVEREST nie wykrywa mi MIKRO UKŁADU PŁYTY GŁÓWNEJ : Nie wiem czy to normalne. Może brakuje jakiś sterownik ale nie wiem jaki. Prosiłbym o wypowiedzenie sie na ten temat oraz pomoc w jego rozwiązaniu. Pozdro :D To że EVEREST nie potrafi odczytać jaki posiadasz "MIKRO UKŁADU PŁYTY GŁÓWNEJ" nie znaczy że masz coś zwalone. Zainstaluj nowszą wersję to może ci odczyta. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...