beriam Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Witam jaka będzie waszym zdaniem najsensowniejsza płyta pod tego proca, ja osobiście skłaniam sie ku Abitowi AB9 QuadGT ... będę zobowiązany za każdą sensowna rade, poparta jakimiś konkretami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 rozważ też Asus P5K Premium DFI P35 T2R :) :) albo start sprawdzony, porządny QuadGT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 albo Asus P5K-E albo DFI na 680i :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 albo MSI P35 NEO2-FIR/FR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Określ jakie dodatkowe wyposażenie Cię interesuje (firewire, wi-fi itd.), ile wg. Ciebie można wydać na mobo, czy interesuję Cię SLI, ostre o/c itd. Trudno dostępny, ale ogólnie bezproblemowy i wystarczający do porządnego o/c jest Foxconn P35A. MSI P35 NEO2 FIR - podobna konstrukcja jak Fox, ale ma Fire-Wire. Droższe modele Asus'a mają wi-fi. DFI na 680I nforce'ie - porządne mobo, porządne o/c - obsługa sli 2x 16 - aczkolwiek kosztuje niemało. Możliwości jest dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 albo MSI P35 NEO2-FIR/FR :)Uwalilem ja w 2 dni na Quad Core CPU, wiec nie polecaj czegos co sie nie nadaje do 4 rdzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ja jade na Abicie IP35 i 0 problemów :) ofc bez ekstremalnego OC (3 ghz jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiSssteR Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Uwalilem ja w 2 dni na Quad Core CPU, wiec nie polecaj czegos co sie nie nadaje do 4 rdzeni.z racji tego że jak to napisałeś "uwaliłeś" mam nie polecac ?? znam ta plyte i widzialem prace quada i mozliwosci OC... takze heh... pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encorePL Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Abit IP35 lub asus P5K Premium dlaczego te bo je mam są bezproblematyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 z racji tego że jak to napisałeś "uwaliłeś" mam nie polecac ?? znam ta plyte i widzialem prace quada i mozliwosci OC... takze heh... pozdrawiam :)Do Quada i oc na dluzszy czas sie nie nadaje. Owszem zrobila mi FSB 500MHz z wszystkimi rdzeniami aktywnymi, ale dlugo to nie posmigalo :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) czyli reasumując tylko Abit IP35, lub Asus P5K-E bo to pocięty DLX. szkoda ze z Abita AB9 QuadGT muszę zrezygnować bo słyszałem o niej wiele dobrego, ale fakt ze znajomi maja tylko Core2 Duo E6600 :) Edytowane 29 Września 2007 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 lubisz DFI to tylko T2R LP UT P35 a i quada ciagnie bez problemu patrz ----> Atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Widze ze DFI ma cyfrowy układ zasilania. Czy jest to lepsze rozwiaznie niz Mosfety itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 teoretycznie cyfrowe PWM powinno lepiej dawać radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Tutaj temat o DFI: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2761053 Dla mnie płyta LP UT P35 jest idealna do Q6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...