wujekoswiecim Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 czesc, mam dość duży problem a mianowicie, po zmianie karty graficznej z Radeona 9700Pro na GeForce'a 6600GT dzieją się przedziwne cuda, a mianowicie: podczas startu zgłasza się karta graficzna (6600GT, 128 MB RAM...) i tylko tyle ten ekran stoi i miga kursor pod polem tekstu, na wyświetlaczu pojawia się kod błędu "26" więc ja reset, teraz przeszło zgłosiła się płyta głowna ale znowu problem: Detecting IDE drives... i stoi i znowu kod błędu "26". Odpinam dodatkowe zasilanie, efekt: za pierwszym razem wstał windows, za drugim niestety już nie analogiczna sytuacja do powyższych. Zapinam znowu dodatkowe zasilanie do grafiki i o dziwo windows wstaje i jest wszystko OK, ale po restarcie znowu problemy. I tak losowo w koło macieju. Co może być tego przyczyną BIOS zaktualizowałem do najnowszej dostępnej wersji, ten kod błędu nie wiem co oznacza bo ze strony epoxa nie idzie już zatargać manuala a książeczki nie mam. Zasilacz mam Chieftec 400W. Może ktoś z Was się spotkał z takim czymś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...