Didymos234 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam, Chciałbym zapytać o maksymalną możliwą do osiągnięcia rozdzielczość ekranu w HP nx 6130. Wyciskam tylko 1024x768 - czy ktoś może podrzucić linkiem do sterów do grafiki tego laptopa? Próbowałem z jednymi, ale Windows coś się buntował i nie chciał ich zainstalować. Da się w ogóle wycisnąć coś więcej z tej maszyny? Bo ekran mam za mały ;) i nie mieszczą mi się wszystkie potrzebne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Bo moze ten laptop taka ma natywna i juz i wiecej nie wycisniesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Bo moze ten laptop taka ma natywna i juz i wiecej nie wycisniesz?Bo może właśnie o to pytam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 No stary sprawdz w ustawieniach panelu ile mozesz ustawic maksymalnie dla ekranu laptopa i juz? Czy po to trzeba tworzyc topic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Bo może właśnie o to pytam?gosciu, krotka pilka - google.com albo proste pytanie - 15 cali? tak? 1024x768 dziekuje, dowidzenia ogolnie, zeby zaczac od instalowania sterow, kombinacji, trzepania postow na forum, przed sprawdzeniem specyfikacji lapa to trzeba byc prawdziwym sado maso, szacunek :lol2: Edytowane 28 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...