ojest Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam. Mam problem z odpaleniem kompa. Parametry: MSI p35 Neo2-fr c2d e4400 (nie krecony) +Freez'er 7pro 2x1gb ocz cl4 rev2 (nie krecone) Gf 6600GT Pcie X-Fi Music Delta 400W Dzisiaj dostalem ostatnia z czesci i wazialem sie za skladanie kompa. Po pdlaczeniu komp startuje ale mam czarny ekran i nic sie nie dzieje. Karta graficzna jest dobra bo sprawdzalem ja na 2 kompie. Probowalem wlaczyc pc z 1 koscia ramu i tylko k graficzna ale tez nie pomoglo. Raz mi sie pc odpalil ale gdy go wylaczylem niestety ponownie sie nie uruchomil :/ Z gory dzieki za jakaolwiek pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Próbowałeś z innym zasilaczem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojest Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Probowalem z jakims no-name'em 400W ale bez zmian. Wszystkie czesci w kompie sie "uruchamiaja" ale na ekranie czarna plama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivaa Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Podłączone wszystkie dodatkowe zasilania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojest Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 na czerwono zaznaczylem to co mam popodlaczane ... oczywiscie oprocz ramu i cpu ... nie chcialo mi sie rysowac :D zasilanie cpu mam na 4 bolce... czy tak powinno byc ? nie powinno byc na 8 ? i strzalka zaznaczylem kierunek, w ktorym obrucony jest radiator ... da sie zalozyc w druga strone dlatego rowniez pytam czy jest jakas roznica ? btw uzywam pasty, ktora byla na radiatorze ... niestety nie mialem innej. Czy moj problem moze byc spowodowany wlasnie tym ? Jak wlaczam komputer to swieca mi sie 4 czerwone diody ( zaznaczylem na screenie ale kiepsko widac- lewy dolny rog) i jedna obok czerwona i niebieska. Kolo slotu pci gdzie wpieta mam karte graficzna swieci sie rowniez niebieska dioda, ktora sygnalizuje prawidlowe podpieci karty. Mam nadziej, ze nie zjaral mi sie procesor ... sprzet zostal dzisiaj zlozony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ostatnio miałem podobny problem. Okazało się , że jakiś paproch wleciał do socketu zanim włożyłem procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...