srekal34 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam. Szukam w miarę taniego 8600GT na referencyjnym PCB i bez stickera na chłodzeniu - przez co nie można go zdemontować - ulubiony przez wszystkich Palit ma tę wadę ;) To istotne, gdyż chcę zamontować bloczek do wc bez straty gwarancji ;) CZy Galaxy ma? Zastanawiam się jeszcze nad Sparklem i Innovision... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam. Szukam w miarę taniego 8600GT na referencyjnym PCB i bez stickera na chłodzeniu - przez co nie można go zdemontować - ulubiony przez wszystkich Palit ma tę wadę ;) To istotne, gdyż chcę zamontować bloczek do wc bez straty gwarancji ;) CZy Galaxy ma? Zastanawiam się jeszcze nad Sparklem i Innovision... Zdjęcie stickera z palita 8600 jest dziecinnie proste, ja, pomimo, że jestem niezdarą, zrobilem to przy pomocy żyletki, bez żadnego podgrzewania etc. Sticker jest lekko przyklejony, zaczynasz odklejac tam, gdzie odstaje (na środku, przy śrubce) i gładko odchodzi. Galaxy z tego co widzialem na forum jest marne, sparkle i innovision zapewne drozsze od palita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Sparkle i Innovision ksoztują po 350zł, Palit 340 więc różnica żadna. Czy dołożyć 2 dyszki do Sonic+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Palit Sonic+ to memy 1,0ns i lepsze chłodzenie, więc możesz dokładać. Ale zastanowiłbym się nad X1950GT + o/c do wersji PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...