Spentany Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 hi znacie jakies dobre programy do usowania d_u_p_l_ikatow ze slownikow (bynajmniej nie jezykowych), szukalem z google ale nie znalazlem :( ... bo co to za slownik w ktory jedno haslo powtarza sie 20 razy ;) ps. a moze znacie jakies generatory slownikow usowajace d_u_p_likaty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 LOL czemu mi wycielo slowo d_u_p_l_i_k_a_t ?????? duplikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 HEhe chyba ta autocenzura nie jest do końca dopracowana <span style="color:red;">[ciach!]</span>A :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :D ano ps. czy znajdzie sie smialek ktory odpowie na moje pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 :D ano ps. czy znajdzie sie smialek ktory odpowie na moje pytanie ? administracji wstyd sie przyznac do takiej wpadki :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ale mi chodzi o pytanie z wywalaniem duplikatow z plikoff - (bo po co poozniej miec haslo (ktorego zapomnialem ofcorz) skoro moge miec szybciej ;p ) a co do pytania o cenzure to tez bym sie chetnie dowiedzial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 tzn d_u_p_l_i_k_a_t_o_w a nie jakies [ciach] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majiin Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Podaj jakieś szczegóły. Jak ten słownik to jest prosty plik *.txt to co za problem samemu napisać taki programik? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...