druszek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Witam gdzie sie nie pytałem wszedzie mówiono mi ze jest w pakiecie zewnętrzne ip , lecz kupilem pakiet i nie moge postawic gry np na serwerze battlenet'u dzwonilem na "błektiną linie" to powiedziano mi ze jest ip zmienne i serwer bedzie widoczny tylko przez 24h bo później ulega zmianie na inny adres (ip) . O co tu chodzi czy mogę postawić serwer na te 24h puzniej nowy trzeba stawiacz niee nie można wogule?. Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) puzniej nowy trzeba stawiacz niee nie można wogule?.ortografia :-| masz zew IP przydzielane dynamicznie, za każdym razem gdy połączysz/rozłączysz modem jest inny adres ip . do momentu kiedy nie rozłączysz modemu aktualny adres ip nie ulegnie zmianie przez 24h Edytowane 28 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 A ludzie nie moga sie do Ciebie podlaczyc, bo moze np masz blokade na firewallu portow, a jak uzywasz routera to musisz przekierowac odpowiednie porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...