hub3r7 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Sluchajcie czy to jest w miare normlane ze raz na jakis czas wyskakuje mi blad przy ladowaniu uslug, ze nie ma zainstalowanych sterownikow ATI i musze restarowac kompa zeby z powrotem wszystko bylo ok? Obecnie mam zainstalowane z plyty producenta stery, ale z innymi tez tak bylo, nawet OMEGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 ...raz na jakis czas wyskakuje mi blad przy ladowaniu uslug...Możesz sprecyzować? Tak czy inaczej nie powinno się tak dziać. Może system zasyfiony? Długo działa (kiedy był instalowany)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hub3r7 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Możesz sprecyzować? Tak czy inaczej nie powinno się tak dziać. Może system zasyfiony? Długo działa (kiedy był instalowany)?Chodzi o ladowanie sie windowsa, jak laduja sie wszelkie antyvirusy, firewalle i te wszystko [ciach!]ły co sie wlaczaja przy starce windowsa. System na 100% nie zasyfiony bo a) dbam b) nowy Nie mam pojecia o co chodzi, po ponownym uruchomieniu wszystko gra, ale no, zastanawia mnie to... Edytowane 30 Września 2007 przez hub3r7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...