hans00 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Mam kumpla w usa i planuje coś zakupić, może polecicie jakies tanie internetowe sklepy i co sie najbardziej oplaca tam kupic, a tutaj sprzedac. 8O Myslalem o grado sr60 i ipod classic 80gb, ale mam rozterke czy nie kupic sobie psp lub nds. Doradzcie cos. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 No opłaca sie kupować laptopy.Znajomy byl i przywiózł 3,sprzedał w Polsce i zarobił na jednym ok 1500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans00 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Moze ktos jeszcze sie wypowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Kumpel bedac w stanach przywiozl kilka ciekawych zegarkow. Sprzedal je z podwojnym zyskiem, cos okolo 8 sztuk. Zarobil na czysto ponad 1k zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 jak ja osttanio slyszlaem ze mozna w usa hpka 17cali an turionie i gf6150 za 2000-2200zl kupic to sie zdziwilem troche, wiedzialem ze tam tanio ale ze w takiej cenie hpka 8O mozna tez ipody kupic, a najlepiej poproistu szukac jakiejs okazji , bo przewaznie na okazjach sie najwiecej zarabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...