Krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Mam małe pytanko czy geeforce 2 mx 400 pójdzie na płytce k7vta3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Daj to pytanko na hardware, bo tu rzadko kto wpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addeek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 No jasne, ze pójdzie. W dodatkuśmiga aż się iskrzy :-). Mam Durona 1000, ECS K7VTA3 v.2.0 DDR i wszystko chodzi OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 hmmmm kurde... kolo w sklepie twierdzi, że nie na 80% =] teraz mam dylemat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addeek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 nie rozumiem kolesia w sklepie. Mam ten sprzęt i chodzi. Nie wiem dlaczego mialoby nie chodzic. Moze cos wiecej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Na co czekasz??? Jeszcze Ci wykupia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...