unit1.cpp Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Witam, planuje zakup tych części: Intel Core 2 Duo e6400 - bedzie podkręcany na maxa. Abit AB9 Pro Galaxy GeForce 7900gs - bedzie pokręcany. 2GB RAM - to chyba nie istotne. 1 HDD 160GB - PATA I inne drobniutkie pierdólki. I stąd moje pytanie: czy zasilacz Tagan 420W U01 pociągnie ten zestaw? Sprzęt nie koniecznie musi być podkręcany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 z palcem w D.... to znaczy bez problemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Chcesz cisze wez model wyzszy bo ten ma minimalnie wiatraki na 800 a model wyzej juz 533 ;P taka mala niedogodnosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Tylko że ja mam już ten zasilacz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Cicho? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Czy jest cicho to nie wiem, bo mi wiatrak na CPU wszystko zagłusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zatrzymaj paluchem i powiedz ile metrow od komputera przestaje byc slyszalny zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) A nie utnie mi palucha? :P Dobra zajmę się tym i ci powiem. EDIT: Sprawdziłem i szczerze mówiąć nie było głośno, przestałem go słyszeć na odległości ok. 2.5m(nie wiem dokładnie co słyszałem a co nie bo niektóre cześci hałasują i obudowa była otwarta). Edytowane 2 Października 2007 przez unit1.cpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...