Gość cwaniak0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Mam prędkość internetu 11mb/s ale jak włączam menadżer zadań Windows i wchodzę w zakładkę sieć to mi pisze wykorzystanie sieci i mam tylko 1% czasami 2%. I mam do was pytanie czy da się zwiększyć wykorzystanie sieci albo w jakiś inny sposób przyspieszyć ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Najpierw trzeba zrozumiec co pokazuje menedzer zadań.... Niczego nie musisz zwiększać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwaniak0 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 No ale chodzi mi o to czy mogę jakoś przyspieszyć internet ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Kupując szybsze łącze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 11Mbit to nie prędkość internetu a sieci po której ów internet dostajesz. Za samą prędkość odpowiadają limity ustawione przez twojego dostawcę. Bardziej obrazowo: czy woda wpada w rurkę czy w rurę wodociągową po jej drugiej stronie nie otrzymasz więcej niż ta ilość jaka do niej wpływa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 11Mbit to nie prędkość internetu a sieci po której ów internet dostajesz. Za samą prędkość odpowiadają limity ustawione przez twojego dostawcę. Bardziej obrazowo: czy woda wpada w rurkę czy w rurę wodociągową po jej drugiej stronie nie otrzymasz więcej niż ta ilość jaka do niej wpływa.No i dostarczany jest internet do autora tematu RURA, ale provider ZAKRECIŁ KUREK:P i jedynie troszke mu kapie z kranu... heh Grats za porownanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 No i dostarczany jest internet do autora tematu RURA, ale provider ZAKRECIŁ KUREK:P i jedynie troszke mu kapie z kranu... heh Grats za porownanie :) Jak się człowiek zajmuje kształtowaniem pasma przy pomocy kolejek i rur (pipe - na freebsd) to takie porównanie nasuwa się samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...