Lukasz91.01 Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Mianowicie chodzi o to, iż niedawno nabyłem płytke Asusa i z dnia na dzień przestała współpracować. Wszystko chodziło wyśmienicie. Na poczatku Bios sie ładował i dziwnie poszukiwał jakiś plików (ale moze to norma) późniehj system odpalał i juz mozna było grac. Natomiast Wczoraj wlaczyłem dziada i ekran czarny nic sie nie dziaje a z głośników bardzo nie typowy dźwięk "SYSTEM FAILED CPU TEST" i to sie powtarza w koło. Zasilka sprawna dzisiaj ja pomierzyłem (pozatym nowka Amacrox) grafika rowniez sprawna poniewaz podpinalem druga jedyne co to procesor ktorego nie mam gdzie sprawdzić. Z pierwszego punktu widzenia wydae mi sie ze to bedzie BIOS (dodam ze komputer zostal potraktowany zaraz po odpaleniu odcieceim pradu ) i od tego momentu juz sie nie wlaczył. Jesli macie jakieś pomysły to prosze o pomoc bo ta plyta chodzila zaledwie miesiac HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Bios się wysypał, załatw sobie nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz91.01 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 No to jutro jade zeby mi wgrali nowy bios. Zobaczymy czy pomoze dzieki za wskazowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 moze clear cmos wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz91.01 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Bios był resetowany, dzisiaj wgrali nowego i takze sprawdzili procka ( sprawny w 100%) i nic nie pomogło. Teraz to juz nie wiem co mogło sie wysypać :( beznadziejna sprawa chyba wyśle tą płyte do serwisu który sprobuje ja naprawić Edytowane 1 Października 2007 przez Lukasz91.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...