luk Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Witam Posiadam taki sprzęt: Procesor: Intel Core 2 Duo E6300 1.86 Ghz Ram: PDP Patriot Dual LLK 2x 1GB DDR2 EPP 800MHz CL4 Zasilacz: Tagan 480W ( Model TG480-OU1) Karta Graficzna: GeForce Galaxy 7900 GS 512 MB 256 Bit Zalman 1,2 ns Chłodzenie procesona: Scythe INFINITY Płyta główna: Asus P5B Na tej konfiguracji sprzętowej procesor pracuje stabilnie na 2.30 GHz Chciałbym mieć 3.00-3.50 Ghz. A więc chce zmienić płytę główną. Zasilacz też moge zmienić ja będzie taka potrzeba. Chce jak naj więcej wykręcić proca( do takich wartości co powiedziałem). Nie wykluczam ruwnież zmiany chłodzenia procka na wodne. Prosze polecić mi przykładowe chłodzenie wodne króre pozwoli mi bardziej kręicić proca (Jeżeli INFINITY nie poradzi sobie z chłodzeniem). Przypominam aby kręcić ramy Pariota co mam potrzebny mi jest voltage 2.50 minimum zalecane przez producenta.Proszę oprócz wymienienia części napisać cenę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Wiesz co to jest szukajka? TO SZUKAJ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 msi neo2-fr, ale szukac samemu by sie przydalo.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 msi neo2-fr, ale szukac samemu by sie przydalo.. ;]Szukałem i szukałem i nic sensownego mi z tego nie wyszło :mur: . Dzieki za propozycje mam nadzije że będzie ich więcej :rolleyes: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Ja też polecam MSI P35 Neo2-FR ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...