Warrior Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Komp: MSI Neo2 FR + E2180 + Samsung SATA2 HD250DJ Windows XP prof. sp2 strasznie długo mi się ładuje (chodzi o sam ekran ładowania, potem już bardzo szybko) ok. 14 x pasek musi przelecieć zanim wejdzie do Windowsa a w tym czasie nie słychać pracy dysku. Zgodnie z zaleceniami przełączałem na wszystkie porty Sata (także na port 7) i zawsze to samo... 14 x pasek. Czas dostępu wg. HD TACH2.7 (13,6ms). W biosie ustawione dyski na IDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Podpinam się pod temat U mnie to samo Kumpel z Giga na 550 i A64X2 4200+ oraz Samsungiem 250GB (wolniejszy od mojego bo 2x125gb, a moj 1x160gb) ma niecale pol paska ladowania a niebieski ekran po wejsciu do Windowsa nie jest nawet widoczny bo system sie odrazu loguje (w ulamek sekundy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Problem zapytać w odpowiednim topiku, a nie robić śmietnik na forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Zniknął mi gdzieś ten temat.... teraz już mam i można skasować mój. Przepraszam za kłopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...