wysio Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Witam. Czy ktoś wie, w jaki sposób uaktywnić menu kontekstowe napędu wirtualnego??? Chodzi mi dokładnie o dwie opcje - zamontuj i odmontuj obraz... Nie wiem nawet w którym momencie mi to zniknęło. Prawdopodobnie coś w rejestrze się przestawiło <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 ustaw 0 dyskow emulowanych a potem 1, powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Już tak próbowałem i niestety bez skutku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 a czy masz oryginała czy jedziesz na jakimś loaderze? jeśli odp. 1 to nie wiem o co może chodzić, a jeśli odp. 2 to już znasz odpowiedź i raczej nikt Ci na otwartym forum nie powie co zrobić bo jest to nielegalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...