..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 50/50/20 mm, podstawa 2 mm, glebokosc kanalow 18 mm :) szerekosc 5 mm, "wloty" jeszcze nie dokonczone , ale beda 15. trzeba go troszke dopiescic i bedzie ok :) co o nim myslicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 no no widac jeszcze niedociagnecia ale wyglada spoko .... testy przydadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 No ladny bloczek, Snap zrob testy :) A moze sie skusze na niego od ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 u mnie sa fotki :( qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 No ladny bloczek, Snap zrob testy :) A moze sie skusze na niego od ciebie :)test bedzie jak wypali zlot we wrocku :) ja nie mam jeszcze swojeje ompki i chlodnicy :( wiec nie mam jak zrobic testu ... czekam na zlocik, chyba w przyszly weekend :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 fajny bloczek tez taki zrobie jak kupie nowy kawalek miedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 u mnie sa fotki :( qpa Czemu tak wywaliles czesc kanalow ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 to nie ja robilem :( srednica tej "dziury" to mniej wiecej 15mm, a dremlem zrobi koleczko o srednicy 15mm i to beda wloty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 50/50/20 mm, podstawa 2 mm, glebokosc kanalow 18 mm :) szerekosc 5 mm, "wloty" jeszcze nie dokonczone , ale beda 15. trzeba go troszke dopiescic i bedzie ok :) co o nim myslicie ?? Troche kanciaste te kanaly masz , te 5mm to x 2 ? , tzn 2 kanaly na jeden wlot ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Troche kanciaste te kanaly masz , te 5mm to x 2 ? , tzn 2 kanaly na jeden wlot ?tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mółgbyś delikatnie zaokrąglić kanty. A ogólnie bloczek podoba mi sie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mółgbyś delikatnie zaokrąglić kanty. A ogólnie bloczek podoba mi sie :). nastepny ... to zrob na frezarce "bardziej okragle" kanaly ... chyba pilnikiem to mozna wygladzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mółgbyś delikatnie zaokrąglić kanty. A ogólnie bloczek podoba mi sie :). nastepny ... to zrob na frezarce "bardziej okragle" kanaly ... chyba pilnikiem to mozna wygladzic Bo grubszym frezem trzeba robic, to bedziesz mial polkoliste winkle. Zreszta frezarka co za problem zjechac te kanty ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mi to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Mółgbyś delikatnie zaokrąglić kanty. A ogólnie bloczek podoba mi sie :). nastepny ... to zrob na frezarce "bardziej okragle" kanaly ... chyba pilnikiem to mozna wygladzicDremlem chociażby można by wygładzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Nie chce mi sie !! dremlem bede robil wloty a nie przycinal kanaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 mi to nie przeszkadzaTobie to nie przeszkadza, ale przepływowi tak. Bloczek moze być, ale za dużo skrętów o 90 stopni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ten tez ma za duzo skretow o 90 stopni ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 idealny do FC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 snap mnie sie tfuj blok podoba , konstrukcja jest dobra i woda sie troche "poobija" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 jeezu pedzior :> znowu ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ten tez ma za duzo skretow o 90 stopni ?? podoba mi sie ten bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Napiszę tak: Extra blok, bo wykonany przez Ciebie. Większość ludzi wypowiadających się na temat bloków (nie mówię tu o konkretnie tym topicu- uogólniam) w życiu takowego nie zrobili. Potrafią tylko krytykować. Nie wiedzą ile czasu trzeba poświęcić na zrobienie bloku samemu. "Mocni w gębie". Dlatego każdy blok wykonany własnoręcznie (lub prawie własnoręcznie- frezowanie na zamówienie) jest dla mnie superowy :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Bardzo fajny - dobry pomysł z tym żeby zrobić te podwójne kanały, dzięki temu na jądrem też jest żeberko :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ten tez ma za duzo skretow o 90 stopni ?? podoba mi sie ten bloczek A mi nie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ten tez ma za duzo skretow o 90 stopni ?? podoba mi sie ten bloczek A mi nie Nie ma to jak "sensowna" argumentacja :mrgreen: :wink: No offence... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ten tez ma za duzo skretow o 90 stopni ?? podoba mi sie ten bloczek A mi nie Nie ma to jak "sensowna" argumentacja :mrgreen: :wink: No offence... Zwlaszcza poparta fachowymi wywodami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moim zdaniem mogles zrobic ten blok znacznie lepiej- bylo to setki razy meczone na tym forum- jak najciensza podstawa przy rdzeniu procesora i wlot centralnie nad prockiem... potem kanaly lecakoncentrycznie do brzegu bloku... a ten blok flow killah to dokladnie jak mowil jeden z moich przedmowcow- idealny na parownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie wiem co masz do tego bloczka berkut kolo siem postarał zrobił moim zdaniem udany (teoretycznie) bloczek podłączenie wlotu nad rdzeniem przysparza jak na razie za dyżo problemow żeby siem tym w domu bawić i nie chodzi tu o frezowanie ale o mocowanie tego do płyty podsumowójąc bloczek siem ładnie zapowiada, a jak wyjdzie w testach tio mam nadzieje że zobaczymy niebawem, bo szczerze mówiąc chętnie taki bloczek kupię jak będzie miał dobre wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moim zdaniem mogles zrobic ten blok znacznie lepiej- bylo to setki razy meczone na tym forum- jak najciensza podstawa przy rdzeniu procesora i wlot centralnie nad prockiem... potem kanaly lecakoncentrycznie do brzegu bloku... a ten blok flow killah to dokladnie jak mowil jeden z moich przedmowcow- idealny na parownik czyli wlot nad rdzeniem i slimak do brzegu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...