Nexus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 berkut - czym wycinasz te zeberka? ja ostatnio znalazlem w katalogu Proxxona (coś jak Dremel, ale wg mnie lepsze) piłki tnące ze stali sprężystej do cięcia metali. średnice tarcz 16, 19 i 22mm o grubości 0,1mm. trzpień o rednicy 2,35mm. tyle, ze nie moge znaleźć obok mnie zadnego dostawcy :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 kolkami korundowymi ;] jakbym dopadl takie tarcze to OJEJ jak one maja 0.1mm i jkaby przez miedz przechodzily ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 qr ***** ojciec sie opierdziela w pracy i nie zlutowal mi bloku :( ale jutro ma byc :) jak go dostane zapodam fotosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 kolkami korundowymi ;] jakbym dopadl takie tarcze to OJEJ jak one maja 0.1mm i jkaby przez miedz przechodzily ;] jakiej grubosci masz te tarcze tnące i czy szybko sie ścierają przy cięciu miedzi? kupilem ostatnio tarcze z dremela o srednicy 32mm i grubosci ~2mm (5 sztuk za 15 pln), ale niestety nie mialem nawet czasu sie nimi pobawić... (w budzie naciskają) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 maja <0.5mm.... a scieraja sie mniejwiecej 1 na 1 zeberko i kosztuja 17zl za paczke 36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 berkut uzywales koncowed dentystycznych do dremelka ?? sluszalem ze sa Twarde. bo te ktore mam sa do bani :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Całkiem spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Przed ;) Po :) mial byc klejony, ale docelowo jest zlutowany podstawa bloku nie jest dobrze wyszlifowana ale to sie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ladna posciel ;) Bloczek tez spokx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 No to teraz pozostaje czekac nam na test.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 to sie nazywa dbac o bloczek, na poscielach go klada, by za twardo nie bylo ;P byle ziarnka grochu nie bylo pod, bo wtedy d... bloczek bedzie strajkowac ;P albo wyjdzie blokady robic jak samoobrona ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 wszystko miodzio ale spac z bloczkiem to zboczenie ;) hehe, jakbym mial taki to tez bym przytulil i buziaka dal na dobranoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ... tez bym przytulil i buziaka dal na dobranoc ;)8O 8O 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 heheheh ja bym ten bloczek tylko do peltierow uzywal ale to co z nim zrobisz to twoja sprawa ;] Zaraz bede konczyl fc i jak nie wyjdzie to zalozej na swoj bloczek pelta 120W co moze byc z lekka karkolomne biorac pod uwage jego konstrukcje przystosowana do rdzenia procka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 berkut czemu tylko do peltkow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...