killer805 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 może i faktycznie czyli może sobie kupie kartę jeśli się na jakąś zdecyduje co o tym linku sadzicie? Ktoś może testował? palit sonic. zamierzam kupić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 panowie a czym sie różni GA-945P-DS3 od GA-P31-DS3L poza ceną? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 @GrAz Za długo się zastanawiasz ;) 945P to stary i sprawdzony chipset. P31 jest w prostej lini jego następcą. Różnice P31 obsłuży Penryna, 945P nie(wiadomo) Dla 945P trzeba podnosić szynę PCIe powyżej 100 jeżeli chcesz ustawić fsb powyzej 330 , natomiast P31 lata 450 (sprawdzalem) bez podnoszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 tak ogólnie sie zastanawiam ale zakup także nastąpi na dniach potem sie będę zastanawiał jak blok do tego założyć czy może ząło9z boxowe i pobawię się w modyfikacje mojego WC`ta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) O zasiłkę się nie martwcie. Ja mojego durona puszczałem na ponad 2600ghz i 1.85v (podobno ponad 120W) i podkręcony 9800pro i poszło bez zajęknięcia (płyta bierze napięcie dla proca z 12v). 12v było w granicach 12,1v. EDIT: Nie mówiąc o 2 dyskach i 2 napędach i 3 kostkach ramu. :) EDIT2: podobne sprzęty codegeny ciągną. :P Edytowane 4 Października 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...