killer805 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Witam. troch mnie zraziło to że brother dcp 330c skanuje tylko na płasko a ak jest brzeg kartki w powietrzu to już ucina. czy jest jakieś urzadzenie wielofunkcyjne za 350zl co skanuje w powietrzu też??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 najtansze jakie znalazlem to canon pixma mp810 szukaj urzadzen ze skanerem ccd a nie cis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Do 360zł nie znajde :-| dzieki z apomoc zamawiam dcp 330c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam. Jakiej jakości jest skanowany dokument? rozdzielczosc skanera to 600x1200 czy coś około tego. Drukarka ta bedzie do uzytku domowego. Czy moze lepiej zaiwestować w coś z lepszym skanerem 1200x1600 ;> a jak wygląda sprawa ze skanowaniem w powietrzu? mógłbyś ktoś załączyc jakis przykładowy skan? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bjeń Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 A ja mam podobne... równie szybkie pytanie :) Brać BROTHERa DCP-350, czy kombinować z Canonami ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...