homzik Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Witam, Zamierzam skorzystac z uslugi Multimo, a w zwiazku z tym szukam dobrego routera bezprzewodowego z wbudowanym modemem, aby cieszyc sie internetem bez kabli na swoim laptopie HP. Na oku mam: Pentagram Cerberus Plus 6331-6 D-Link G624T Linksys WAG200G-EU Netgear DG834GEE Asmax AR-904G US Robotics 9108 Cos byscie polecali albo odradzali? Na jakims specjalnym zasiegu mi nie zalezy, na QoS czy podziale pasma juz bardziej:) Zapewne takich tematow bylo wiele, ale z gory dziekuje za okazana pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam, Zamierzam skorzystac z uslugi Multimo, a w zwiazku z tym szukam dobrego routera bezprzewodowego z wbudowanym modemem, aby cieszyc sie internetem bez kabli na swoim laptopie HP. Na oku mam: Pentagram Cerberus Plus 6331-6 D-Link G624T Linksys WAG200G-EU Netgear DG834GEE Asmax AR-904G US Robotics 9108 Cos byscie polecali albo odradzali? Na jakims specjalnym zasiegu mi nie zalezy, na QoS czy podziale pasma juz bardziej:) Zapewne takich tematow bylo wiele, ale z gory dziekuje za okazana pomoc... motorola wr850g + speedstream 4100 lub inny modem adsl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...