bursta Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Cze! Ludki pomocy! Kto wie jak skonfigurować grafkę Gainward GF4MX440 z telewizorem. Fizycznie połączenie jest OK (color i fonia jest). Problem tkwi w ustawieniach karty, tzn. chcę ustawić na monitorze i TV dwa takie same obrazy. Do tej pory osiągnąłem prawidłowy obraz na monitorku a na TV mam tylko tapetkę. Jak uda mi się uruchomić odtwarzanie filmu na TV (przesuwam ramkę Bestplayera na drugi ekran) to nie mogę uzyskać trybu pełnoekranowego a opcje muszę ustawiać na TV oddalonym o 10 m. Jeśli ktokolwiek może mi pomóc byłbym wdzięczny. Może być strona z fachowymi poradami jeśli taka gdzieś jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 1.Intalujesz stery np. 41.09. 2. Właściwości ekranu. 3. Zaawansowane. 4. Nview. 5. Klonowanie obrazu. 6. ok. Jeżeli masz jakies stare stery które nie mają nview to można sie zdrowo namęczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursta Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam nowy detonator ale nie mogę znależć tej opcji klonowania, szlag mnie jush trfia. U funfla na kompie jest tah jak gadasz, a u mi ni h... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Najedz w zaawansowanych opcjach na okienko z TV i prawym klawiszem myszki wywolaj menu kontekstowe i tam daj ekran podstawowy. Jezeli jest podstawowy jest na TV (bo moze juz grzebales w opcjach) to zrob to samo na ekraniku z monitorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursta Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dzięki za rady ale chyba wszych wykopie i intalne se na nowo :-( . Pozdrówki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...