fipa Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=125...asc&start=0 ....Zorientowałem się że po wyjęciu bagnetu zawsze skapną z niego ze 2 krople oleju. Czy to normalne? Bo mi się wydaje że ma złą lepkość, nie powinien kapać ani kropelki!!! ....Tak mi mówił znajomy mechanior i mówił mi że skoro kapie to na 99% jest to olej Lotos City w co nie chce mi sie wierzyć bo zalał ten olej jakiś Niemiec a oni tam chyba nie mają tego oleju co??? ...Ponadto sprawdziłęm u matki w samochodzie gdzie jest Castrol Magnatec i u ojca gdzie jest Shell i tam jakoś nie kapie! ...Kto ma kilka litrów oleju gatunku 10W40 lub 15W40 (tylko żeby był jeszcze miodowy kolor) i jakiś słabo zabrudzony filtr oleju do mk3 1,4 bo mój to już czarność nad czarnością to proszę o kontakt tomasz_mikolajczyk_1@gazeta.pl... ...Mój dziadek zawsze mówił grunt to dobry olej i odpowiednia jego ilość w silniku, to ile w nim jeździ to sprawa drugorzędna. Dlatego wolę jeździć przez 40 000 na używanym Castrolu niż 10 000 na Lotosie.... ...A mój silnik ma się dobrze, tylko zaczął tak rzęzić cykać i myślę że to przez to że już jest za stary olej, dlatego też jestem zmuszony go wymienić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Super ;] Na jego miejscu w ogóle bym już przy tej biednej Golfinie nic nie robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 heh a ja debil wymieniałem po 8000 nie patrząc na przebieg a na stan oleju :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 To sie nazywa techniczny bandyta. Biedny silnik......... wspolczuje mu. Ja nie moge ze sie tacy ludzie rodza zabic to za malo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 to chyba bardziej w humor pasuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 to chyba bardziej w humor pasuje :PNiekoniecznie, temat wątku daje szersze pole do dyskusji, a ja chetnie poczytam o swapie w Golfie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Z kolesia niezła polewa była, nawet mu kumpel oferował używany filtr oleju czy cuś. Normalnie masakra. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Macie jeszcze takie kwiatki u siebie na forum? Podrzuc linkiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Sprzedam uzywany filtr oleju, paliwa i pasek rozrzadu hiihi zuzyte rolki gratis ihihih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Trzeba sie już zalogować żeby czytać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Polecam temat najbardziej wieśniackie VW w grupie Dolny Śląsk. Pełna polewka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 eee koleś sobie chyba jajka robi, nie wierze w takie debilstwo ludzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Jaki wypasiony kolo :D Chętnie mu odsprzedam Valvoline VR1 bo i tak wymieniam co 5k to dla niego będzie na 10 lat jeżdżenia jeszcze <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 O kurde ale lol. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...