jc Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « NoOo, pjenqNiIiIi$$$ju nie sfffffiroO0o0jjj i masz tu elo foraska z fanki fresz lajołtem www.sweetbrokacik.fora.pl a tak btw, to niezle to twoje forum Edytowane 2 Października 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) hehe, może zrobimy topik pod tytułem DLACZEGO NIE NALZEY ZAKŁĄDAĆ FORUM i tam wklejane w pierwszym poście wszystkie NOWE FAJNE FORA jakie sa tu prezentowane.. może to da do myślenia przynajmniej połowie adeptów :lol:Ale jak ktoś po 2 miesiącach będziechciał wejść na takie forum to przecież i tak tylko zobaczy napis 'ERROR 404' :) A co do autora tematu - daj sobie spokój z zakładaniem forum.Przynajmniej nie będzie Ci wstyd za samego siebie za kilka lat jak sobie to przypomnisz. UPDATE: O LOL nawet stylu nie zmienił... Edytowane 2 Października 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « NoOo, pjenqNiIiIi$$$ju nie sfffffiroO0o0jjj i masz tu elo foraska z fanki fresz lajołtem www.sweetbrokacik.fora.pl a tak btw, to niezle to twoje forum dzieciom neo dziekuje za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Co potrzebujesz : - hosting(PHP, MySQL) - skrypt - troche rozumu (znajdzie sie ?) Reszty nie bede opisywal bo masz tego ogrom na necie, ale jak widze tobie sie [gluteus maximus] ruszyc nie chce zeby poszukac. Nikt nie bedzie ci tlumaczyl krok po kroku jak malemu dziecku, a z twoich wypowiedzi widac ze chyba tego oczekujesz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Co potrzebujesz : - hosting(PHP, MySQL) - skrypt - troche rozumu (znajdzie sie ?) Reszty nie bede opisywal bo masz tego ogrom na necie, ale jak widze tobie sie [gluteus maximus] ruszyc nie chce zeby poszukac. Nikt nie bedzie ci tlumaczyl krok po kroku jak malemu dziecku, a z twoich wypowiedzi widac ze chyba tego oczekujesz. Pozdrawiam po to forum jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nie. Forum jest po to, by pomoc gdy ktos przedstawia jakis konkretny problem. Ty za to oczekujesz ze ktos zrobi wszystko za ciebie. Nie, nie.. Rusz cztery litery i sam poszukaj, i tak juz duzo info dostales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nie. Forum jest po to, by pomoc gdy ktos przedstawia jakis konkretny problem. Ty za to oczekujesz ze ktos zrobi wszystko za ciebie. Nie, nie.. Rusz cztery litery i sam poszukaj, i tak juz duzo info dostales. mój problem: nie potrafie załozyć forum, i prosze was o pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) przy czym jeszcze pyskujesz jak dzieciaczek tanich sieci osiedlowych którego rodziców nie było jednak stać na stabilne łącze a sam nie potrafi sobie takowego zapewnić więc pyskuje tekstami z neo itp..!! Ale Tuuuuuuuu jest link gdzie jest coś na ten temat napisane ale po co by patrzeć, masz pytania pisz na gg to Ci autor wyjaśni albo i nawet ja mogę ale zacznij myśleć trochę a nie pyskować! Edytowane 4 Października 2007 przez GrAz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 przy czym jeszcze pyskujesz jak dzieciaczek tanich sieci osiedlowych którego rodziców nie było jednak stać na stabilne łącze a sam nie potrafi sobie takowego zapewnić więc pyskuje tekstami z neo itp..!! Ale Tuuuuuuuu jest link gdzie jest coś na ten temat napisane ale po co by patrzeć, masz pytania pisz na gg to Ci autor wyjaśni albo i nawet ja mogę ale zacznij myśleć trochę a nie pyskować! ja pyskuje??? To wy cały czas piszecie że ile ja mam lat i żebym se dał spokój. dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc i prosze o zamkniecie watku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ee tam przesadzasz i tak każdy z nas Ci pomoże jak będzie taka potrzeba :) zobacz link który wysłałem tam jest wszystko i był tam od zawsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 ee tam przesadzasz i tak każdy z nas Ci pomoże jak będzie taka potrzeba :) zobacz link który wysłałem tam jest wszystko i był tam od zawsze ;) tak wiem widziałem już dawno ten link ale jak otwieram http://www.phpbb.pl/forum/ to nie ma tak żadnego obrazka i pobierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 killer805 nikt tutaj Ciebie nie chce zmieszać z błotem itp. Wystarczy, że przejrzysz trochę stron tego podforum i zobaczysz, że tego typu 'forum' jak to twoje zdarza się raz na 5 tematów tutaj. Nie dziw się, że za każdym razem 'nazywamy wszytko po imieniu'. Po prostu nie ma się czym chwalić... Na tym forum możesz znaleźć wiele porad jak założyć swoje pierwsze forum. Takie w pełni twoje. Jeden taki temat podał Ci GrAz. Życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 dzieciom neo dziekuje za pomoc icon_wink3.gif przeprszam, to ja mam 15 lat i zrobiłem super odjazdowe forum. Człowieku, zauważ że Ty tylko założyłeś sobie konto/forum na fora.pl i od razu się bulwersujesz , powinno Cię to raczej zmotywować do np usunięcia tego i pokazania się z nowym własnoręcznie nadzierganym forum. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « @ co do 'dziecka neo' , powiedz czy przypadkiem nie masz neostrady bo Ci mama założyła ? teraz płaci, a nie wie co tam dziecko wyprawiaw tym intjernecie nie będziemy się przecież kłócić peace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 przeprszam, to ja mam 15 lat i zrobiłem super odjazdowe forum. Człowieku, zauważ że Ty tylko założyłeś sobie konto/forum na fora.pl i od razu się bulwersujesz , powinno Cię to raczej zmotywować do np usunięcia tego i pokazania się z nowym własnoręcznie nadzierganym forum. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « @ co do 'dziecka neo' , powiedz czy przypadkiem nie masz neostrady bo Ci mama założyła ? teraz płaci, a nie wie co tam dziecko wyprawiaw tym intjernecie nie będziemy się przecież kłócić peace :) nie nie mam neostrady :wink: przecież już przyznałem wam racje że forum źle wyszło a wy cały czas o tym samym... odpowiedzcie prosze na moj poprzedni post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) @jc gościu "co Ty wiesz o zabijaniu"! weź sprawdź IP większość debili piszących głupoty i robiących sceny ma IP z jakichś tandetnych sieci osiedlowych bo nie stać starych by założyć choćby neo i sie dzieciaki załamują bo Internet raz jest a raz nie ma a jak jest to nie wiedzą co z nim zrobić, a jak widziałem stronkę gdzie gość pisał nie dla dzieci neo to myślałem że mu wyśle na doktora, pisać nie umiał błędów grom widać że kretyn, szkoda pisać o idiotach... @killer805 napisz to pytanie co chcesz czy nie możesz znaleźć skryptu? Edytowane 5 Października 2007 przez GrAz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Oficjalny support phpbb znajduje się pod adresem http://phpbb2.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ale jak ktoś po 2 miesiącach będziechciał wejść na takie forum to przecież i tak tylko zobaczy napis 'ERROR 404' :)no to printscreeny :).. jeden w chwili założenia... drugi po 2 tygodnaich z pięknym napisem 404, lub z 3 postami więcej (napisanymi w większości przeez autora :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrAz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 no to printscreeny :).. jeden w chwili założenia... drugi po 2 tygodnaich z pięknym napisem 404, lub z 3 postami więcej (napisanymi w większości przeez autora :lol: ) Mówiąc dobitniej przez administratora zwanego też adminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) Nie robi sie forum pod swoje "widzi mi się" tylko pod użytkowników. Nie masz szans wypozycjonowac na google forum o tak ogolnej tematyce jak gry komputerowe. Poza tym widze, ze sie nie znasz. Nie zrobisz zabezpieczenia obrazkowego, nie zrobisz aktywacji e-mailem, na forum wpieprza sie boty reklamowe i bedzie po zabawie. Forum to nie jest cos co sie raz zaklada na cale zycie. Najlepiej sobie sciagnij jakies forum by Przemo. Zaloz darmowy serwer na yoyo.pl ( i tak bedziesz mial mniej reklam niz na fora.pl ) i jazda. Pamietaj zeby na biezaco aktualizowac swoje forum. PS. Za zalozenie e-maila tez wam podwyzszaja ocene z informatyki? Edytowane 29 Października 2007 przez traktor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Forum bez przyszłości, do likwidacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...