TripleX Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) reanimowalem stara maszyne, gdzie mialem jako strone startowa HT.pl ...i prosze co mi przypadkowo wyskoczylo http://www.hardtech.pl/ ktos cos wie ?? ...stare logo wskazuje na stara ekipe. No chyba ze po raz kolejny ktos chce odkopac trupa i jeszcze perfidnie krasc cudza prace Edytowane 7 Grudnia 2007 przez TripleX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 :D :rolleyes: :wink: nic wiecej narazie nie powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Panowie, ale zmieńcie zaraz to "Nic prostrzego"!!! Jak pro to pro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 wczesna beta :wink: poprawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Vip coś wie :) zdradz, że cos :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 No cos bedzie Sorry VIP Musialem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Vip coś wie :) zdradz, że cos :P to co bedzie, bedzie tez zalezalo od Was :) ...a raczej tego czy bedziecie chcieli brac w tym udzial czy tez nie (i nie mowimy tu o typowym sklepie) Edytowane 1 Października 2007 przez _Vip_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 omg hardtech :) aż się łezka w oku kręci... choć byłem wtedy lama to od tego zaczęło się moje zainteresowanie kompami :D Nie mówimy o sklepie tylko o czym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Cyce coś kombinują ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No ciekawy jestem what ? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Dowiemy sie jak strona ruszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No ciekawy jestem what ? :plum:a Ty wiesz co to hardtech? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 a Ty wiesz co to hardtech? :>Moze i wie ;] Ja na dysku mam jeszcze zrzut co Chaosowy zrobił kiedyś ;] Oldschool [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Panowie, jeszcze zbyt wcześnie na konkrety ...zostaniecie postawieni przed faktem dokonanym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 dłuugo? doczekać sie nie moge :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A mozna wiedziec co to ten hardtech ? ;) Jaka jest jego tematyka? Pewnie nie zainteresują Cię także promocje, jakie przygotowaliśmy dla pierwszych odwiedzajacych! :)Bo interesuja mnie czego moga byc te promocje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A mozna wiedziec co to ten hardtech ? ;) Jaka jest jego tematyka? KLIK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 dłuugo? doczekać sie nie moge :D nie tak znowu długo :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Vip mówisz jak samhain :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Vip mówisz jak samhain :P Bo to on ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Bo to on ^_^ nie bardzo wiem jak mam to rozumieć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nowemu koledze coś się pomyliło, chociaż może nas zwodziłeś cycu cały czas i po sąsiedzku w Kce mieszkał Sam i Vip'ek w jednej osobie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Nowemu koledze coś się pomyliło... Ja zartowalem ;) O HardTech.pl slyszalem, ale nie za bardzo sie orientuje, wiec wybaczcie :) Czekam jednak zniecierpliwiony, bo jesli beda fajne promocje i sprzet bedzie great, to trzeba bedzie cos wybrac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 hardtech to było przede wszystkim (W moim przekonaniu) świetne forum, nie takie dla mas jak to, parę lam (w tym ja :P) na krzyż, nie tak jak tu, ktoś wpada 2 razy dna zień na ekstremalne i myśli że jest fajny. Potem jakieś cuda ze sklepem były i nie pamiętam jak to się wszystko skończyło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Chyba sie rzeczywiscie skonczylo, bo jak widac mamy reaktywacje w toku :) A teraz wszyscy razem - zacieramy raczki! :D Edytowane 4 Października 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 a Ty wiesz co to hardtech? :> Jak bym nie miał w ogóle pojęcia to bym nie zabierał tutaj głosy. :wink: Right ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Poczytalem troche na forum i ten stary hardtech to chyba troszke lecial w balona z klientami. Potem byly jakies 2 proby reaktywacji, aczkolwiek moge sie mylic, tematy sa dosc 'stare'. Moze ktos mi wyjasni co to Hard-pc.pl ? Sa tam podobno osoby zwiazane niegdys z hardtech ? Moze ktos, kto siedzi w temacie by to wyjasnil na predce ? Nie doszukuje sie niczego, po prostu odkopalem kilka tematow z forum i nie chce ich samodzielnie laczyc w jakikolwiek sposob :) Cos tam bylo nie tak, potem sie rozpadlo, sam juz nie wiem, co osoba, to pisze co innego :D Lista Tematow o HardTech.pl Dzieki z gory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Sprawa generalnie była zamknięta. HardTech nie miał wpływu na sklep i tyle. A co do reaktywacji... poczytaj dokładnie tematy, a zwłaszcza prośby o udostępnienie bazy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) hardtech to było przede wszystkim (W moim przekonaniu) świetne forum, nie takie dla mas jak to, parę lam (w tym ja :P) na krzyż, nie tak jak tu, ktoś wpada 2 razy dna zień na ekstremalne i myśli że jest fajny. Świetne forum ... hmm , pamiętam , jak to się wtedy mówiło "elita z Tweak.pl" xD co do końca nie było prawdą. ;) Rzeczywiście, na forum padały rzeczowe odpowiedzi, odpowiednie tematy były w odpowiednich działach, a jeśli coś było nie tak - to moderka działała systematycznie. Forum było dość małe więc i ogarnąć je, to nie był problem. Ale po co mówić o czymś co było ? ;) "Umarł król, niech żyje król" :mrgreen: Pozostaje życzyć powodzenia. :) Edytowane 6 Października 2007 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Cuda były bo hardtech, a raczej osoba która prowadziła sklep (nie chodzi mi o Vipa jakby co) nie płaciła dostawcom za sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...