Skocz do zawartości
TripleX

HardTech.pl - powrót króla!

Rekomendowane odpowiedzi

reanimowalem stara maszyne, gdzie mialem jako strone startowa HT.pl ...i prosze co mi przypadkowo wyskoczylo

http://www.hardtech.pl/

ktos cos wie ?? ...stare logo wskazuje na stara ekipe. No chyba ze po raz kolejny ktos chce odkopac trupa i jeszcze perfidnie krasc cudza prace

Edytowane przez TripleX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vip coś wie :)

zdradz, że cos :P

to co bedzie, bedzie tez zalezalo od Was :) ...a raczej tego czy bedziecie chcieli brac w tym udzial czy tez nie (i nie mowimy tu o typowym sklepie)

Edytowane przez _Vip_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg hardtech :) aż się łezka w oku kręci... choć byłem wtedy lama to od tego zaczęło się moje zainteresowanie kompami :D

Nie mówimy o sklepie tylko o czym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowemu koledze coś się pomyliło...

Ja zartowalem ;)

O HardTech.pl slyszalem, ale nie za bardzo sie orientuje, wiec wybaczcie :)

Czekam jednak zniecierpliwiony, bo jesli beda fajne promocje i sprzet bedzie great, to trzeba bedzie cos wybrac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hardtech to było przede wszystkim (W moim przekonaniu) świetne forum, nie takie dla mas jak to, parę lam (w tym ja :P) na krzyż, nie tak jak tu, ktoś wpada 2 razy dna zień na ekstremalne i myśli że jest fajny. Potem jakieś cuda ze sklepem były i nie pamiętam jak to się wszystko skończyło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie rzeczywiscie skonczylo, bo jak widac mamy reaktywacje w toku :)

A teraz wszyscy razem - zacieramy raczki! :D

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytalem troche na forum i ten stary hardtech to chyba troszke lecial w balona z klientami.

Potem byly jakies 2 proby reaktywacji, aczkolwiek moge sie mylic, tematy sa dosc 'stare'.

Moze ktos mi wyjasni co to Hard-pc.pl ?

Sa tam podobno osoby zwiazane niegdys z hardtech ?

Moze ktos, kto siedzi w temacie by to wyjasnil na predce ?

Nie doszukuje sie niczego, po prostu odkopalem kilka tematow z forum i nie chce ich samodzielnie laczyc w jakikolwiek sposob :)

Cos tam bylo nie tak, potem sie rozpadlo, sam juz nie wiem, co osoba, to pisze co innego :D

Lista Tematow o HardTech.pl

Dzieki z gory :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hardtech to było przede wszystkim (W moim przekonaniu) świetne forum, nie takie dla mas jak to, parę lam (w tym ja :P) na krzyż, nie tak jak tu, ktoś wpada 2 razy dna zień na ekstremalne i myśli że jest fajny.

Świetne forum ... hmm , pamiętam , jak to się wtedy mówiło "elita z Tweak.pl" xD co do końca nie było prawdą. ;) Rzeczywiście, na forum padały rzeczowe odpowiedzi, odpowiednie tematy były w odpowiednich działach, a jeśli coś było nie tak - to moderka działała systematycznie. Forum było dość małe więc i ogarnąć je, to nie był problem. Ale po co mówić o czymś co było ? ;) "Umarł król, niech żyje król" :mrgreen: Pozostaje życzyć powodzenia. :)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...