Orgiusz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Rabat 50% na dostawe? Czyli wysylka bez ubezpieczenia? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kilka małych literówek: > Kontakt > Wysyłka > Polityka prywatności > Czas realizacji > Formy Płatności > Zwrotu towaru > Regulamin sklepu Regulamin sklepu: 1. (...)Adres wykonywania działalości to ul. Wapienna 10/211, 87-100 Toruń Zwrot towaru: Towary, do których nie będą dołączone orginały dowodów zakupu, nie będą podlegały procedurze zwrotu- choć to akurat może zamierzone- obie formy są poprawne (orginał, oryginał). Czas realizacji zamówienia. Dostarczenie przesyłek. (...)Paczki dostarczane są przez kuriera w gdzinach 9:00 - 18:00 Jak coś jeszcze znajdę- dam znaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zwrot towaru: Towary, do których nie będą dołączone orginały dowodów zakupu, nie będą podlegały procedurze zwrotu- choć to akurat może zamierzone- obie formy są poprawne (orginał, oryginał). Na http://sjp.pwn.pl/ nie ma słowa orginał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Własnie dlatego pc_max wyboldował ten wyraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Przeciez napisal wyraznie, ze obydwie formy sa poprawne ;] A nie sa [; ;] Edytowane 3 Grudnia 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Brak favicon- być może tylko u mnie (choć F5 było), być może to kwestia czasu- tak czy inaczej kilka propozycji z logosa na stronie głównej: Nie da się zaszaleć na tych 256pixelach :-) (BTW- zostawiłem 256kolorów- oczywista rozrzutność ;-) Jeszcze jedno- nie wiem czy to zamierzone czy też nie- brak "pionowej kreski" (heh) między poprzednią|aktualną|następną stroną: Szukam dalej... Edytowane 3 Grudnia 2007 przez pc_max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) http://hardtech.pl/?view=product&id=15...IEFTEC_DA-01B-D => czy ta buda jest z zasilaczem ? Wymiary: 470mm x 205mm x 670mm, bez nóżek 650mm (dług.x szer.x wys.) Napędy zewnętrzne: 6 x 5.25", 2 x 3.5" Napędy wewnętrzne: 6 x 3.5" HDD. Miejsca na wentylatory: 3 x 80mm przód wentylatory mocowane w zatrzaskach, 2 x 80mm tył mocowane w zatrzaskach,2 x 92 mm w bocznym lewym panelu. Waga: 18 Kg (z zasilaczem). Zasilacz: 400W PFC GPS-400AA-101A 24/20 pin ATX 2.0. Dodatkowe: kluczyki, zestaw śrubek i elementów montażowych. Obudowa wykonana z blachy stalowej 1mm. Jeśli tak to cena super ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Szukanie po cenach jest skopane. Wyswietla drozsze niz szukane. Do tego długie opisy nachodzą na ceny a nawet jeszcze nizej. Krzaki na trzeciej opcji http://hardtech.pl/?view=content&type=1&id=3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://hardtech.pl/?view=product&id=23...%9ARUBKA_SREBNA SUNBEAM SZYBKOŚRUBKA SREBNA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 normalnie betatesterzy :-P dzieki chlopaki, systematycznie wsio bedzie poprawione i dopieszczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://hardtech.pl/?view=product&id=17...Fan_Control_Pro http://hardtech.pl/?view=product&id=17...K-FC-06BK_Black Mam tu takie krzaczki: Panel kontrolny umo�liwiaj�cy sterowanie 4 wentylatorami oraz monitoring temperatury 4 dowolnie umieszcznonych czujnik�w.Posiada du�y wysokiej jako�ci pod�wietlany na 7 kolor�w wy�wietlacz LCD. Pokr�t�a regulacyjne pod�wietlane na niebiesko. W komplecie r�wnie� 5 wymiennych przednich paneli w r�nych kolorach wykonanych z anodyzowanego aluminium. Specyfikacja: Wymiary: 148mm x43mm x76mm Wy�wietlacz LCD z wyborem koloru pod�wietlenia, o wymiarach 45 x 20 mm Zakres mierzenia temperatury - 0*C - 99*C, panel wy�wietla temperature do 50*C Regulacja obrot�w 4 wentylator�w Zasilanie: 12V Moc: max 17W na kana�. W zestawie: Panel regulacyjny Elementy monta�owe, klucz imbusowy Kable z diod� termiczn� o d�ugo�ci 80cm, 4 sztuki Kable do pod��czenia wentylator�w o d�ugo�ci 50 cm (3 pin) Kabel do pod��czenia zasilania o d�ugo�ci 20cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mam tu takie krzaczki: nie Ty jeden :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 obiecałem konkurs na mikołaja i dotrzymuje słowa :) http://www.frazpc.pl/konkurs/silentpc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Fajnie, przyjemny konkursik, wystarczy mala chwila i zna sie wszystkie odpowiedzi, wystarczy sprawnie poruszac sie po stronie :) BTW, to szybki kurs uzywania strony, szukajki i wyszukiwania wszelkich potrzebnych informacji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Fajnie, przyjemny konkursik, wystarczy mala chwila i zna sie wszystkie odpowiedzi, wystarczy sprawnie poruszac sie po stronie :) BTW, to szybki kurs uzywania strony, szukajki i wyszukiwania wszelkich potrzebnych informacji ;) no i takie było założenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zwykle najprostsze zalozenia sa najlepsze :) Ja i tak nic nie wygram, kto mi zrobi wysylke nagrody do Irlandii Polnocnej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 nie martw sie...jedyna rzeczą jaką wygrałem była talia kart za krzyżówkę w starym pisemku "zwierzaki" za czasów mej młodości :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 To byl tylko taki dżołk ;) Fakt faktem w konkursach bierze sie udzial dla wygranej, ale mozna i nauczyc sie w 5 minut poruszac plynnie po stronie [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 hmm, ja to mam niefart i nigdy nie wygrywam w necie... No nie liczac buchmacherki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 trzeba byc dobrej mysli :lol2: Naprawde fajne pytania konkursowe, wystarczylo troszke poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Widze, ze propozycja co do nazwy tematu sie spodobala ;) Mam wiecej pomyslow na redagowanie, wiec jakby co jestem do dyspozycji w ramach mojego wolnego czasu, lubie pisac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Widze, ze propozycja co do nazwy tematu sie spodobala ;) Mam wiecej pomyslow na redagowanie, wiec jakby co jestem do dyspozycji w ramach mojego wolnego czasu, lubie pisac ;] W takim razie zapraszamy do nas do redakcji, zapewniamy duza publike :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) To taki zart ? ;) Nie chodzi mi o publike, czy jakiekolwiek profity, tylko o sama radoche z pisania :) Edytowane 8 Grudnia 2007 przez CBZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dziś dostałem ciekawego maila ze sklepu HardTech...Oto jego treść: Witaj,blablaVipek nie baw się ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 bedziecie mieli w sklepie scythe kaze ultra? http://www.allegro.pl/item281783890__scyth...odele_bcm_.html takie cos ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 To taki zart ? ;) Nie chodzi mi o publike, czy jakiekolwiek profity, tylko o sama radoche z pisania :)Nie, to nie zart - redakcja PurePC jest zawsze otwarta na "swieza krew" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie, to nie zart - redakcja PurePC jest zawsze otwarta na "swieza krew" ;) Mialem pozniej sprostowac, ale zagadalem sie z rybą i uznalem, ze nie ma sensu tego pisac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mam wiecej pomyslow na redagowanie, wiec jakby co jestem do dyspozycji w ramach mojego wolnego czasu, lubie pisac ;] mysle ze jakos moge Cie wykozystac :-P ...kliknij na PW :wink: Dziś dostałem ciekawego maila ze sklepu HardTech...Oto jego treść: Witaj,blablaVipek nie baw się ;) ajm sory :lol2: bedziecie mieli w sklepie scythe kaze ultra? http://www.allegro.pl/item281783890__scyth...odele_bcm_.html takie cos ;D jak bardzo potrzeba to moge miec BTW...jak sie Wam konkurs podoba ? Dla smaczku powiem ze czeka Was jeszcze pare fajnych niespodzianek B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja mam zawsze pecha i nie biore udziału a tak poza tym to powodzenia życze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Vipek, to nie było dla mnie ;) Ja udział wziąłem ale jak kilku poprzedników mam pecha i na pewno nie wygram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...