Skocz do zawartości
Gość

LiteON ciag dalszy - bardzo prosze o odpowiedz

Rekomendowane odpowiedzi

no juz mialem tego LiteOna w domku ale wlasnie przed chwila pojechalem do sklepu aby go sprawdzili...mam przyjsc jutro...a sek w tym ze albo nagrywara jest zepsuta albo ja nie umiem nagrywac (w co watpie bo przeciez juz nagralem na poprzedniej ze 100 plytek)...nagralem plyte CD-Audio i zamiast muzy mialem trzaski..to po pierwsze..a gdy nagralem "zwykle" pliki to zrobil sie z nich jakby plik WAV...o co chodzi? czy cos zle robie? (tylko nie mowcie ze pomylilem w Nero jaka plyta ma byc nagrana bo az taki glupi to nie jestem)...jak na razie z.....em 3 plytki (potem robilem juz proby na CDRW)...aha a moze byc to wina szyny PCI(41,6 MHz)????dzieki i plizzzz o odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktory model kupiles dokladnie? A co do nagrywania w Nero to jesli robisz tak to musi byc wszystko ok: Odpalasz Nero Wybierasz New CDROM (ISO), klikasz New, dodajesz pliki do wypalania i dajesz Burn. Musi dzialac :) A co do audio to czym wypalasz ? Kopiowales Audio->Audio czy Mp3->Audio ? Jesli Mp3->Audio to czesto wlasnie pliki sa do Wav konwertowane wczesniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktory model kupiles dokladnie? A co do nagrywania w Nero to jesli robisz tak to musi byc wszystko ok: Odpalasz Nero Wybierasz New CDROM (ISO), klikasz New, dodajesz pliki do wypalania i dajesz Burn. Musi dzialac :) A co do audio to czym wypalasz ? Kopiowales Audio->Audio czy Mp3->Audio ? Jesli Mp3->Audio to czesto wlasnie pliki sa do Wav konwertowane wczesniej.

Kupilem 24X ten z literka B na koncu (nawet dobrze przynajmniej nie bedzie mnie korcilo aby zmieniac ten bios nagrywarki :lol: :lol: Audio wypalalem z WAVow (byly na dysku)...no a kopiowanie normalnych plikow to robilem jak mowiles (czyli zadna filozofia of course)...no wiec co? nagrywarka zepsuta czy jak? aha i co z TYM PCI???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety tez mam z B :) a maly upgrade na darmo jest przyjemny. Coz sprzedam i kupie innego lite-on'a :) Co do Twoich problemow...sprawdz w innym programie oba bledy. Mozesz tez procka "odkrecic" na czas testu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli mozna z x24 zrobic x32 ?

Mozna jesli masz odpowiedni model 24x :) reszte masz na prv.

A z 32x na 40x ? :wink:

z 32X zrobisz 48X (powaga,nie nasmiewam sie z Ciebie)...sam chce sprobowac ale sie boje (mam nagrywarke dopiero 1 dzien)...aha ale musisz miec z 32X z literka W na koncu (jak ja,ponoc trudno ja dostac) a nie S!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...