Skocz do zawartości
killua

Uruchomienie Karty Lan Zintegrowanej Z Plyta Abit

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, kupilem sobie laptopa i chcialbym go polaczyc z komputerem kabelkiem sieciowym. Dotychczas mialem w biosie kompa wylaczona karte sieciowa wbudowana w plytke, teraz ja wlaczylem spowrotem ale windows nie znajduje jej , znajduje jakies nieznane urzadzenie: Nieznane urzadzenie typu Mostek PCI. Szukam na plytce jakichs sterowników ale nie ma Jak uruchomic ta karte ???

PS. Prosze o niezamykanie topicu , wiem zejest temat o plytce ale tam sie tocza tak zagorzale dyskusje ze moje pytanie nie jest zauwazane :( DZIEKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe że konieczna będzie reinstalacja systemu, do kn9 sterowniki ethernet są razem ze sterownikami do płyty głównej - jak instalujesz sterowniki nvidia zaznaczasz nforce ethernet i wszystko powinno działać i nie instaluj aplikacji do zarządzania siecią bo jest lipna

Edytowane przez mostasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe że konieczna będzie reinstalacja systemu, do kn9 sterowniki ethernet są razem ze sterownikami do płyty głównej - jak instalujesz sterowniki nvidia zaznaczasz nforce ethernet i wszystko powinno działać i nie instaluj aplikacji do zarządzania siecią bo jest lipna

jakie kn9???/czytaj.........

strona producenta - dzial download

tez masz problem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi