killua Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Hej, kupilem sobie laptopa i chcialbym go polaczyc z komputerem kabelkiem sieciowym. Dotychczas mialem w biosie kompa wylaczona karte sieciowa wbudowana w plytke, teraz ja wlaczylem spowrotem ale windows nie znajduje jej , znajduje jakies nieznane urzadzenie: Nieznane urzadzenie typu Mostek PCI. Szukam na plytce jakichs sterowników ale nie ma Jak uruchomic ta karte ??? PS. Prosze o niezamykanie topicu , wiem zejest temat o plytce ale tam sie tocza tak zagorzale dyskusje ze moje pytanie nie jest zauwazane :( DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) możliwe że konieczna będzie reinstalacja systemu, do kn9 sterowniki ethernet są razem ze sterownikami do płyty głównej - jak instalujesz sterowniki nvidia zaznaczasz nforce ethernet i wszystko powinno działać i nie instaluj aplikacji do zarządzania siecią bo jest lipna Edytowane 5 Października 2007 przez mostasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Nie wiem czy konieczne. Po prostu musisz zainstalować sterowniki od chipsetu płyty głównej - wtedy kartę powinno wykryć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 możliwe że konieczna będzie reinstalacja systemu, do kn9 sterowniki ethernet są razem ze sterownikami do płyty głównej - jak instalujesz sterowniki nvidia zaznaczasz nforce ethernet i wszystko powinno działać i nie instaluj aplikacji do zarządzania siecią bo jest lipna jakie kn9???/czytaj......... strona producenta - dzial download tez masz problem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...