killua Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Polaczylem sobie juz kabelkiem komp z laptopem, polaczenie jest, jeden komp ma jedno ip drugi inne kazdy komp ma swoja nazwe i kazdy ma ustawiona grupe Mshome,pingi z jednego do drugiego i na odwrot dzialaja dobrze, internet jest przez netie na jednym(stacjonarnyM) i na drugim (laptopie)jest udostepniony i dziala. ale nie widac udostepnionych katalogow, wogole w moim otoczeniu sieciowym nie wyswietla w grupie mojego komputera , co dziwne ani na laptopie go nie widac (widac tylko Dell czyli laptop a mojego nie ma) ani u mnie nie widac ani laptopa ani mojego (w mojkomputer>>moje miejsca sieciowe>>wyswietlkomputerygrupyroboczej). Ehhh nie wiem co sie dzieje. Uaktywnilem konto gosc u siebie bo gdzies pisali zeby tak zrobic ale dalej nic, firewall odblokowany na udostepnianie plikow(najchetniej to bym ta chu... calkiem wylaczyl ale sie nie da :( ) tak samo na tamtymi nic :( co ciekawe nie moge wylaczyc prostego udostepniania plikow w widoku, caly czas wlacza sie spowrotem. HELP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxt83 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) spróbuj przez Total Commander pozdrawiam Edytowane 4 Października 2007 przez cxt83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...