munky Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Witam, Mój sprzęcik to: Athlon XP 2500@2365MHz EPoX 8rda3i ( nForce2) 2*256 DDR KingMax Radeon 9550 z o/c Chieftec 450W Jaką grafikę polecacie na taki konfig? 7300 GT 7600 GS i co powiecie o x1950 PRO ( czy procek nie będzie go ograniczał ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucius Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 yyy a to mobo nie jest na agp ? i tak ram i procek nie wyrobia na w/w geforsy; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 lajtowo pociągniesz 73gt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 jakbys chcial mam na sprzedaz 6800xt galaxy z zalmanem gdzies pudlo i gwarancja sie znajdzie za 170zl sprzedam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munky Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 yyy a to mobo nie jest na agp ? he, o co cho ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 O to, czy grafika ma być na agp czy pci-e. Mobo masz na agp. 7300GT na pewno będzie się dobrze sprawował na takim konfigu, ale masz zdecydowanie za mało ramu. Polecam więc kupić 7300gt + 512mb DDR, chociaż takie bardzo opłacalne to nie jest, ale pewnie nie chcesz zmieniać wszystkiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 7300GT DDR3 Galaxy/Palit + 512DDR najlepszym wyjściem, ale lepiej IMHO złożyć coś nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munky Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) O to, czy grafika ma być na agp czy pci-e. Mobo masz na agp. Przecież napisane jest jak BYK w temacie że mam to agp ... "specjaliści" hehe, serio mam to AGP ? :P 7300 gt + ram wydaje się być najlepszą opcją /dzięki Edytowane 2 Października 2007 przez munky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) 7300GT + np. 1GB Samsungów ode mnie :P. Chociaż IMO bardziej opłacalne by było pozbycie się tego wszystkiego i kupno nowego kompa. Edytowane 2 Października 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munky Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Chociaż IMO bardziej opłacalne by było pozbycie się tego wszystkiego i kupno nowego kompa. Tak, tylko ile za te antyki dostanę ? :D jest ktoś chętny ? :P :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...