kucyk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) NADCHODZACA KOLEJKA3 kolejka - Sroda 23 Pazdziernik Stuttgart - Lyon Rangers - Barcelona Dynamo Kyiv - Man. United Roma - Sporting CSKA Moskva - Internazionale PSV - Fenerbahçe Sevilla - Steaua Arsenal - Slavia 3 kolejka - Sroda 24 Pazdziernik Beşiktaş - Liverpool Marseille - Porto Rosenborg - Valencia Chelsea - Schalke Bremen - Lazio Real Madrid - Olympiacos Benfica - Celtic Milan - Shakhtar.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: .:.:OSTATNIA KOLEJKA2 kolejka - Sroda 2 Pazdziernik Lyon 0-3 Rangers .:. skróty Stuttgart 0-2 Barcelona .:. skróty Man. United 1-0 Roma .:. skróty Dynamo Kyiv 1-2 Sporting CSKA Moskva 2-2 Fenerbahçe Internazionale 2-0 PSV .:. skróty Steaua 0-1 Arsenal .:. skróty Sevilla 4-2 Slavia .:. skróty2 kolejka - Sroda 3 Pazdziernik Liverpool 0-1 Marseille Beşiktaş 0-1 Porto Valencia 1-2 Chelsea Rosenborg 0-2 Schalke Lazio 2-2 Real Madrid Bremen 1-3 Olympiacos Celtic 2-1 Milan Benfica 0-1 Shakhtar.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: .:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:1 kolejka - Wtorek 18 Wrzesnia Marseille 2-0 Besiktas Porto 1-1 Liverpool Chelsea 1-1 Rosenborg Schalke 0-1 Valencia Real Madrid 2-1 Bremen Olympiacos 1-1 Lazio Milan 2-1 Benfica Shakhtar 2-0 Celtic 1 kolejka - Wtorek 19 Wrzesnia Rangers 2-1 Stuttgart Barcelona 3-0 Lyon Roma 2-0 Dynamo Kyiv Sporting 0-1 Man. United PSV 2-1 CSKA Moskva Fenerbahçe 1-0 Internazionale Arsenal 3-0 Sevilla Slavia 2-1 Steaua.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: .:.:TabeleGrupa AGrupa BGrupa CGrupa DGrupa EGrupa FGrupa G.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: .:.: Edytowane 4 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 I dobrze ze zalozyles... tylko w przyszlym roku prosze bez poslizgu ;) Typy na dzisiaj: Lyon Barcelona Man U - Roma - remis Sporting PSV CSKA Arsenal Sevilla A kto wygra tegoroczna edycje? Pozwole sobie na powtorzenie: AC Milan! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 W pierwszym rozegranym dzisiaj meczu CSKA 2-2 Fenerbahce (Krasic, Vagner Love - Alex, Deivid) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Kurde jak mnie wnerwia polska telewizja. Nie ma w nieplatnym pasmie zadnego meczy to jakas paranoja!!!!!!!!!! Bede monotematyczny Manchester United :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Kurde jak mnie wnerwia polska telewizja. Nie ma w nieplatnym pasmie zadnego meczy to jakas paranoja!!!!!!!!!! Bede monotematyczny Manchester United :D serio nie ma? <_< ja i tak nie mam czasu oglądać, ale myślałem, że coś dadzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) ufff, Man U wymeczyl 1-0, ten wynik odzwierciedla sytuacje na boisku, chlopaki nie sa w formie, klepia ladnie, ale brakuje wykonczenia, szkoda, ze Tevez wszedl tak pozno za Sahe ktory jest ogolnie cienki jak [gluteus maximus] weza na ta chwile. Nani jest po prostu jak blyskawica, jaki ten gosc ma sprint :blink: a co do Tomka to super mecz, moze nie mial mega interwencji, ale z 7 pewnych wykopow po podaniach od kolegow i kilka chwytow pilki po bardzo mocnych strzalach, na dodatek kiksach :-| tak kiksach, bo Roma jak na makarnoniarzy przystalo zagrala standardowo, kopnij w pole karne, od kogos sie odbije, ktos sie przewroci, moze wpadnie bramka :-| Tomek mial mokro w kilku sytuacjach, bo chaos byl nieziemski, ale szczescie mu dopisywalo i jest czyste konto! B-) Edytowane 2 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 serio nie ma? <_< ja i tak nie mam czasu oglądać, ale myślałem, że coś dadzą...Ale refleks :lol: Już drugi sezon nie ma we wtorki meczu LM, a tylko skróty. Nie chce się czepiać, ale po co Ci mecz, jeśli nie masz czasu oglądać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No jakbym jednak miał :D Z wczorajszych skrótów roxował obrońca CSKA, który idealnie wybił piłkę na głowę któregoś z Fenerbahce i idealnie do bramki poleciała. Kuriozalny był też gol Beasly'ego, od którego piłka odbiła się jak od drewna, ale bramkarz i tak nie raczył wyjść i poniósł konsekwencje bo gol padł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Hahaha! Dida=krystyna ronaldo...nienawidzę takiego cwaniactwa. Gry milanu chyba nie trzeba komentować? A ten karny to już w ogóle z kapelusza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Hahaha! Dida=krystyna ronaldo...nienawidzę takiego cwaniactwa. Gry milanu chyba nie trzeba komentować? A ten karny to już w ogóle z kapelusza.... buaha smiech na sali, aktorzyny $@#%@#%ne, jak ja nie znosze tej pseudo pilki ktora uprawiaja, a Dida, ta cieniarzyna, po prostu odegral scene swojego zycia, widac, ze gra w tym klubie robi dziury w mozgu i powoli wszyscy zaczynaja sie przewracac i jest to chyba odruch bezwarunkowy! o maly wlos zremisowali by to spotkanie przez karnego z [gluteus maximus] :angry: zycze tym pajacom, aby jak najszybciej zakonczyli rozgrywki, bo zygac sie chce ogladajac takie mecze, forza milan! :lol2: :lol2: :lol2: buahaha Edytowane 3 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Dobrze, że ten <najnudniejszy z możliwych meczów do transmisji> trochę sie rozkręcił w końcówce, bo już zaczynałem myśleć, że Groclin zagra juto lepiej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Kumpel mi właśnie napisał że to była specjalna technika opóźnionego palca śmierci i tak zabili Bruca Lee :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Kumpel mi właśnie napisał że to była specjalna technika opóźnionego palca śmierci i tak zabili Bruca Lee :lol:mam nadzieje, ze Dida sie z tego wylize, to byla by wielka strata dla milanu stracic tak "utalentowanego" pilkarza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A kij z Dida. Ceikawe co UEFA wymysli z tym incydentem. No coz Milan zagral dennie. Celtic troche lelepij ale i tak musza duzo jeszcze potrenowac. Milan niech odpadnie im szybciej tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) poczytajcie sobie komenty na onecie z Didy, niezla beczka :D dodalem troche skrotow, linki znajdziecie w pierwszym poscie B-) DIDA AKTOR :lol2: Edytowane 4 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 :oops: dida rzeczywiscie troszke przyaktorzyl, jednak takie incydenty jak wbiegajacy kibic na murawe, nie powinny miec miejsca na tak waznym meczu. Pierwsza polowa nie zachwycala, jednak w drugiej pilkarze obu druzyn niezle sie rozkrecilil. Milan niezle sobie radzil, kilka razy udalo sie na dluzszy czas zamknac Celtic na sowjej polowie, jednak to powodowalo jeszcze wieksze zagesczenie obrony i nie pozwalalo na czeste strzaly. Tak czy inaczej, obecni mistrzowie europy odbija sobie to niepowodzenie przy njablizszej okazji. FORZA MILAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 No i mamy finał sprawy;] Wie ktoś może na jakie cele przeznaczane są pieniądze z tego typu kar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) No i mamy finał sprawy;] Wie ktoś może na jakie cele przeznaczane są pieniądze z tego typu kar? wlasnie mialem to pisac, odpoczynek dla Didy od meczow CL mnie nie dziwi, facet mogl umrzec od tego ciosu, musi sie teraz wykurowac :) Edytowane 11 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 może mi ktoś powiedzieć czy w tym roku można gdzieś poza 'n' obejrzeć LM w naszym pięknym kraju? wróciłem niedawno - dziś środa - a ja w programie TV meczu nie widze :| wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 TVP2: 20:45 Real Madryt Olympiakos Pireus Liga Mistrzów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 może mi ktoś powiedzieć czy w tym roku można gdzieś poza 'n' obejrzeć LM w naszym pięknym kraju? wróciłem niedawno - dziś środa - a ja w programie TV meczu nie widze :| wtf? o ile się nie mylę to dziś na tvp1 lub tvp2 powinien być mecz Real Madryt - Olympiakos Pireus ok 20.30 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 o ile się nie mylę to dziś na tvp1 lub tvp2 powinien być mecz Real Madryt - Olympiakos Pireus ok 20.30 :)o faktycznie - tvp 2 :) ufff;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 @EXO3 Pozostaje jeszcze stronka ITVP.pl tam moze tez cos leciec, do tego mecze sa w necie transmitowane. google.pl i wpisac live soccer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Emocje, emocje, emocje....no i bramki! ;] Świetny mecz, nie żałuję że się nie wyśpię (wczesna pobudka:P ) :) Bo dziś rano byłem mocno wkurzony na siebie, że zamiast spać, oglądałem beeeeeeeeznadziejnie nudny mecz barcelony :P Edytowane 24 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 rocky balboa rzadzi :D niesamowita interwencja casillasa w samej koncowce meczu. mecz ogladalem od jakiejs 60 minuty i jezeli wczesniej bylo rownie dobre widowisko jak ostatnie pol godziny gry to szczerze zaluje ze nie wylaczylem tv wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 fakt, mecz był wypaśny :] ... no i 3pkt dla mojej ulubionej drużyny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Mecz super, robinho i casillas niszczyli, jakby cały real tak grał to skończyłoby się jak arsenal-slavia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Temat umarł czy kucyk ma lenia? ;> Wczorajszy mecz Celtic-Milan standardowo nudny...:lol: Zresztą od początku było wiadomo że celtowie przegrają, bo mecz był na wyjeździe :lol: No ale i tak przeszli dalej...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Noi co ze na wyjezdzie? To byla aluzja to meczow Milanu na San Siro? ;] Tak czy inaczej najwazniejsze ze Moi wyszli z 1st miejsca w grupie. Grupa byla ciezka ale spisali sie bardzo dobrze. A na wiosne bedzie z gorki do finalu, Ronaldo wroci do pelnej dyspozycji... Tymczasem czeka nas Tokio, jedno z wazniejszych celow Milanu w tym sezonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Nie, to była aluzja do pozostałych meczów Celticu na wyjeździe (w których dostają niezłe bęcki) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...