sector Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 jak narazie milan nie istnieje :) arsenal cisnie, tylko dlaczego bez bramki :/ celtic i barca swieteny mecz \o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Z taką obroną to Celtic sobie może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 teraz oceniajac mecze neutralnie to: barca w sumie grala lepiej w drugiej polowie, mogli strzelic wiecej gdyby nie boruc pewnie by tak bylo bo obrona to smiech na sali :| nie wiem czemu oni graja w pierwszym skladzie, ten 3 gol messiego to ewidentny blad obroncy smiech. co do arsenalu to gol im sie nalezal, cisneli rowno, ale nie udalos sie. w prawdzie milan tez mial okazje ale mniej ich bylo. zobaczymy jak to bedzie wygladalo w milanie. jestem kibicem arsenalu i w sumie boje sie ze wlosi ich dojada :) ale zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) ktorego obroncy, tego co dostal pilka w leb, czy tego ktory w leb trafil :) takiej dominacji w Lidze Mistrzow jeszcze nie widzialem, po prostu Barca robila co chciala, a prawdziwa kara bedzie u siebie :twisted: nie ta liga panie Boruc, nie ta liga :D Edytowane 20 Lutego 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Uff,ciezko sie grało diabłom z Lyonem..Sir Alex tez za defensywnie ich poustawiał,dopiero po zmianie taktyki zaczelo sie cos dziac i bramka..Dobrze ze drugi mecz u siebie spodziewam sie wysokiej wygranej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Celtic w 2nd polwie zgasnął totalnie. Liczylem na ich wygrana, bylo ladnie, a wyszlo jak zwykle. Druga polowa pokazala ze to nie ta klasa co barca. R10 dzisiaj niczego sobie, brudny pies tez niezle. Jednak bardziej mi zal remisu Milanu i tego ze nie moglem ich ogladac. Tak czy inaczej pokaza co potrafia w drugim meczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Szkoda troche Celitcu ale ta obrona to śmiech na sali, gdyby nie Boruc to pogrom byłby niesamowity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Jednak bardziej mi zal remisu Milanu i tego ze nie moglem ich ogladac. Tak czy inaczej pokaza co potrafia w drugim meczu.xpektor - Milanu zawsze sie nie da ogladac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 xpektor - Milanu zawsze sie nie da ogladac :lol:hahaha leze :D:D:D mysle ze w milanie tez szalu nie bedzie, ale zobaczymy :) nie ma co gdybac. xpektor - moze i zal milanu ale nic nie grali :/ bramkaz ratowal im skore... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Bramkarz tak duży, że trudno im było centralnie w niego nie trafić ... BTW już drugi karny ewidentnie podp.. podprowadził karnego druzynie z Anglii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Jesli ktos nie lubi ogladac Mistrzow Europy i Swiata, to jego strata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 no ja np. nie śledze meczów reprezentacji Grecji, mimo tego, że wygrali Euro2004 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Wiesz ja mowie o tym co bylo kilka miesiecy temu a nie 4 lata wczensie. Edytowane 20 Lutego 2008 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 no przeciez wiesz xpektor, ze ja sie tak tylko z toba drocze :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Serduszkiem byłem za Celtic ale starczyło im pary na 45 minut. Klasa Barcy to odbudowanie się i pokazanie gdzie jest szereg. Mecz świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 ... wiem wiem ;* Znow 2 tyg czekania... LM powinna byc caly rok, co tydzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 A zawodnicy byli by wtedy na baterie ;] Osobiscie nie moge sie doczekac rewanzu na Old Trafford.Bedzie sie działo,pewnie zmiotą Lyon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 pierwsze mecze nie wszystko rotrzygneły IMO wszystie 4 angielskie drużyny przejda dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Man U, Chelea i Liverpool - ktos tu liczyc nie umie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 xpektor to tylko moja opinia choć wiem że milan nie jednej angielskiej psikusa splatał man u i liverpool cos o tym wiedzą B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Man U, Chelea i Liverpool - ktos tu liczyc nie umie ;)to 3 :D + Arsenal i wszystko jasne hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 IMO Arsenal na San Siro nie da rady wygrać, ewentualnie ratuje go bramkowy remis, ale w to też poważnie wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 na logike nie ma co brac tego meczu jak go nawet nie obstawiam :wink: może sie wydarzyć wszytko nawet ktoś moze zarobic w klate jak w finale MS w sumie ciekawi mnie postawa barcy i chelse'a w rewanżach bo co jak co w tej edycji też musza na siebie trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 IMO Arsenal na San Siro nie da rady wygrać, ewentualnie ratuje go bramkowy remis, ale w to też poważnie wątpię.no ciekawy bedzie mecz, jeszcze nigdy nie udalo sie zadnej angielskiej druzynie wygrac w milanie ;) zobczymy czy baby gunners beda pierwsi \o/ ja mysle ze raczej remis bedzie, ale moge sie mylic. okaze sie czy mlodosc czy doswiadcze zwycieza ;) dawaj cos xpektor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Ja, co dziwne, chce aby Arsenal wygrał ;) Jeśli odpadną z LM to skupią się na lidze, a to może być kiepskie w skutkach dla ManUtd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 no meczyk sie dobrze zapowiada :) ale ja bym jednak stawial na milan ;p oni maja patent na dymanie w takich meczach kogo chca, gdzie chca i jak chca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Coż ja moge powiedziec... FORZA MILAN! A poza tym palec w oko TVP. Znow bedzie trzeba Boruca ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 na tvp we wtorek to mozna sobie conajwyzej zlookac m jak milosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Coż ja moge powiedziec... FORZA MILAN! A poza tym palec w oko TVP. Znow bedzie trzeba Boruca ogladac. no co ty, meczu nie ma w TVP na tvp we wtorek to mozna sobie conajwyzej zlookac m jak milosc ;)w sumie to ta M jak Milosc i tak lepsza od gry Milanu :> :* Mam nadzieje, ze Barcelona zrobi dzisiaj jesien sredniowiecza, nie przyjmuje do wiadomosci jakis remisow z takim przeciwnikiem, ma byc rzeznia i tyle! Edytowane 4 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Szczerze to Celtic dzisaj ma marne szanse na cokolwiek poza remisem. Co do obejrzenia meczu posostaje chyba tylko jakis sopcast, eNeczki jeszcze nia ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...