Gonzus Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Żegnamy Real z LM :lol2: Teraz tylko modlić sie aby Liverpool odpadł i bedzie pieknie :wink: Czyzby Schuster zwolniony? :lol2: Chelsea pewnie z Olympiakosem.. 3-0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 No i real za burtą... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 real na ałcie - świetne zakończenie wieczoru :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) ale beznadziejny mecz, liczylem na poprawe humoru po wczorajszym kiepskim graniu barcy, a tu real z roma odstawil to samo, kopanina, zapasy, kupa kartek, malo strzalow, jak tak ma wygladac Liga Mistrzow to ja wysiadam, nie lubie tych wloskich symulantow, ale bardzo spodobala mi sie gra bramkarza Romy, nie znalem go wczesniej, a to bardzo solidny zawodnik, zero bledow, wylapal wszystko, piekna gra wedlug mnie w tym roku to Man U. siegnie po puchar Edytowane 5 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 wedlug mnie w tym roku to Man U. siegnie po pucharOby oby. Ale w sumie gra najrówniej, brak wpadek w LM, w lidze już by coś się znalazło (ehh ten mecz z WestHam'em... :? ) ale mają równą formę. Kryśka błyszczy, reszta odwala czarną robotę ale idą do przodu i to się liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Fajnie, Real odpadł, szkoda tylko że szkopy z Schalke dalej przeszły ... Aha, ManU nie wygra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 ja osobiście dawno Realu w akcji nie widziałem - po tym co zobaczyłem nie wiem jakim cudem oni prowadzą w La Liga - choć z drugiej strony patrząc na gre Barcy... IMO: Cała drużyna NIC nie grała. 1:2 to naprawdę najmniejszy wymiar kary. Zawiódł mnie trochę sędzia, który w pierwszej połowie co chwile przerywał gre z powodu byle jakiego faulu. Z drugiej strony - widząc pajacującego (tak - według mnie to dobre słowo) Robinho - który co chwila chciał rzutu wolnego itp itd to mu się nie dziwię, że rozdał tyle żółtych kartek. Niektórzy zapomnieli poprostu, że mecz trzeba wygrać samemu, a nie zwalać wszystko na pana z gwizdkiem w ręku. Roma zagrała po profesorsku. Nie lubię Włochów ale wygrali w 100% zasłużenie. Gdyby jeszcze wpadła ta bramka Aquilaniego.... byłaby z pewnością ozdobą 1/8ej. Coś chyba jest w tym, że drużyny Schustera słabo grają w drugiej części sezonu. Właśnie Schalke wyeliminowało Porto w karnych - tego to się nie spodziewałem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Real z Romą dobry mecz, cieszyło mnie, jak zobaczyłem drugą bramkę dla Romy, skrzydełka opadły Galaktycznym i mogłem w pełni wypowiedzieć magiczną sentencję - Adios Galacticos. Schustera nie wyrzucą, bo w lidze Real gra stosunkowo dobrze, jednak nadal nie na jednym poziomie, ma wzloty i upadki, a taki zespół nie może sobie na to pozwolić. Zresztą drużyna jest dopiero budowana od 2 sezonów. Kto wygra w tym roku? Barca. Mam tylko szczerą nadzieję, że odpadnie Arsenal i Chelsea, a na deser zostanie Manchester, który znowu będzie się męczył, bo to znowu angielska piłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) co to znaczy bedzie sie meczyl, bo to angielska pilka? obecnie liga angielska to najsilniejsza liga na swiecie, a arsenal i manchester graja galaktyczna pilke. w tym sezonie osiagneli poziom, o ktorym srarsa moze tylko pomarzyć. graja najladniejsza i najlepsza pilke na swiecie. radze ci sie modlic zeby messi ozdrowial szybko i jego uda wytrzymaly do konca sezonu, bo inaczej bedzie bardzo krucho z katalonczykami. sedzia mnie w dzisiejszym meczu mnie takze denerwowal. niedosc ze gwizdal co popadnie to jeszcze przerywal swietnie zapowiadajace sie kontry. Szaranowicz mnie dzisiaj niszczyl z Hułanem i Rołbenem :D a wracajac do ligi szkockiej to jest to liga kelnerow z dwoma niezlymi druzynami (celtic i rangersi), ktore czerpia ogromne profity z udzialu w LM, do ktorej to droga dla nich jest niezwykle prosta i krotka Edytowane 5 Marca 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Angielska piłka jest dobra, ale tylko w spotkaniach na szczycie i w sytuacji, kiedy nie gra w nich Liverpool, zespół z najsenniejszym trybem gry. Arsenal męczył i gra słabo, stawiam zdecydowanie na Manchester, tam piłka szybko lata od nogi do nogi, jednak nigdy nie przepadałem za Anglikami. Najładniejszą piłkę zawsze grały kluby hiszpańskie, angielska to co najwyżej siłowa piłka jest. Barcelona to nie tylko Messi. Zresztą o czym my tu mówimy, wychodzić na mnie, jakbym ci coś zrobił (:-)), a my tylko kibicujemy swoim drużynom. Barcelona to klasa sama w sobie i przez ostatnie sezony udowadniała swoją wartość, chwile słabości mają większe europejskie kluby (Real, czy Milan), nie można ciągle grać na maksymalnych obrotach. Co do Szaranowicza, nie zazdroszczę tym skazanym na TVP, oglądałem mecze na niemieckim Premiere. Swoją drogą, Robben przecież jest kontuzjowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) o Rołbenie mowil ze jest kontuzjowany :D a Huan gral i byl dosc aktywny :D Liverpool i Banditez to jest calkowita antyreklama futbolu. Ale ty kolego nie widziales co w tym sezonie gra Arsenal. Choc za nimi nie przepadam, bo kibicuje Manchesterowi, ale to co tam graja to przechodzi momentami ludzkie pojecie. Tak kombinacyjnej i pieknej gry nawet Barcelona w pamietnym sezonie 2004/2005 nie grala. To ze najlepiekniejsza pilka to liga hiszpanska to dawno juz nieaktualny stereotyp. Realowi zdazaly sie w tym sezonie genialne mecze, ale ich forma jest niestabilna. Barcelona i jej galaktyczne trio Ronaldinho-Eto-Henry nie gra nic, a niesamowite trio z defensywy Valdes-Puyol-Milito gra na nielepszym poziomie niz defensywa Celticu. Nie wiem jak w tym sezonie gra Sevilla, ale w tamtym sezonie grala piekny futbol. I to by bylo na tyle "joga bonito" jezeli chodzi o hiszpanskie kluby. A co do chwili slabosci Realu, to ta slabosc trwa w LM juz chyba 4 sezon ;] i ide o zaklad, ze jesli tylko losowanie pozwoli, to w polfinale beda manchester, arsenal i chelsea. Edytowane 6 Marca 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 I real odpadł :(. Jedyny plus, że Schalke przeszło, choć imo mieli najsłabszy skład ze wszystkich w 1/8. No i szkoda Sevili mimo wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Angielska piłka jest dobra, ale tylko w spotkaniach na szczycie i w sytuacji, kiedy nie gra w nich Liverpool, zespół z najsenniejszym trybem gry. Arsenal męczył i gra słabo, stawiam zdecydowanie na Manchester, tam piłka szybko lata od nogi do nogi, jednak nigdy nie przepadałem za Anglikami. buehehe...mało meczy 'średniaków' widać oglądałeś... a najładniejszą piłkę na Wyspach gra Arsenal i basta...i mówię to jako wielki fan MU...chociaż myślę, że z czasem wszystko przyjdzie i United będzie prezentowało grę kombinacyjną jak za czasów Yorke'a&Cole'a :] Co do Hiszpanii to się też zgodzę z dzej'em - Sevilla prezentowała najładniejszą piłkę, ciężko mi stwierdzić jak jest teraz bo przez studiowanie straciłem dostęp do regularnego oglądania Primera Division <_<. Szkoda tylko że to piękno nie przełożyło się na wyniki... A w losowaniu par 1/4 życzyłbym sobie dla MU...Barcę...zdecydowanie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craudo Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Ligę angielską oglądam na bieżąco od 96 roku w C+, więc przepraszam bardzo. Mu to nie to same Mu, co kiedyś, wolałem zdecydowanie wymieniony przez ciebie duet Cole i Yorke. Ligę Mistrzów śledzę od dawna, więc mam doświadczenie w tej materii i wyrażam swoje zdanie. Arsenal bez Henriego to już nieco inny zespół, pierwsze co widzę to nowy przywódca, Fabregas, ale on jest jeszcze za młody na taką rolę. Sevilla gra ładnie, to młody zespół, bo grają o najwyższą stawkę od 2-3 lat, wcześniej grali poniżej średniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 arsenal bez henryego to jeszcze lepszy arsenal ^^ a co do mu to tez wolalem duet cole&yorke ale jak narazie to roo&tevez takze daja rade ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Arsenal bez Henry'ego to Arsenal wszechstronny, a nie czekający, aż ich lider rozstrzygnie losy meczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Powiem szczerze, ze jak uslyszalem o odejsciu Henrego z Arsenalu myslalem, ze ta druzyna przestanie dobrze grac. Jak sie wielce mylilem :lol2: Mam nadzieje, ze w 1/4 TVP pokaze jakis meczyk Arsenalu, bo tak chwalicie, a wstyd powiedziec, ze dawno ich grajacych nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 real odpadl niby fajnie ale co roma ma grac :blink: z deszczu pod rynne ;) schalke awansowało i chwala im za to :) chelse'a pokazała grekom gdzie ich miejsce w szeregu LM wygra chelse'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Jaa sawyer bez jaj.Chelsea nie masz szans na wygrana..Schalke wygrało tylko dzieki temu bramkarzowi..Koles niesamowity refleks ma. P.S Mourinho ustala warunki kontraktu z Realem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 P.S Mourinho ustala warunki kontraktu z Realem ;D...więcej w Fakcie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Inter - Liverpool - cieniutki meczyk. Spodziewalem sie czegos bardziej emocjonujacego. Inter w przegranej sytuacji zamiast rzucic sie do ataku niemrawo probowal cos zdzialac. Gra Liverpool takze nie zachycala. jedynie gol Torresa nie pasuje do obrazu spotkania, bo... byl naprawde znakomity. Do konca jeszcze pare minut zostalo, ale nie mam ochoty jzu sie meczyc - bo tak tylko mozna nazwac siedzenie przed tym meczem. Noi mamy 4 angielskie druzyny w 1/4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Liverpool tym meczem nie zasłuzył żeby przejsc dalej,no ale cóż.. Stu procentowa okazja Zanettiego + akcja Ibrahimovica.To powinny być bramki..Szkoda,miałem nadzieje ze to Inter przejdzie dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Liverpool tym meczem nie zasłuzył żeby przejsc dalej,no ale cóż.. Stu procentowa okazja Zanettiego + akcja Ibrahimovica.To powinny być bramki..Szkoda,miałem nadzieje ze to Inter przejdzie dalej.. mam rozumieć że inter bardziej zaslużył?? dobre żarty btw kiedy losowanko nastepnych par?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Patrzac na drugi mecz tak ;] W pierwszym to Lpool ich zmiótł..Ale jako iz nie nawidze czerwonych. Losowanie chyba jutro w Nyonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Spiety twierdzisz ze w 2nd meczu lepszy byl Inter? Hehe, ich nieudolnosc byla przekomiczna. Wg mnie powinien byc remis, najlepiej 0:0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Tak sadze.Mieli tyle okazji,a głąby nic strzelic nie umieli..[Nie nawidze Lpoolu!] Dzisiaj losowanie..Zeby tylko The Reds nie trafili na Fenerbache lub Schalke :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 1/4: Arsenal Londyn - Liverpool FC AS Roma - Manchester United Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona Fenrbahce Stambuł - Chelsea Londyn 1/2: Arsenal Londyn/Liverpool FC - Fenrbahce Stambuł/Chelsea Londyn Schalke 04 Gelsenkirchen/FC Barcelona - AS Roma/Manchester United Mam nadzieję, że Arsenal rozwali w pył Liverpool Mam nadzieję, że Roma sprawi MU więcej kłopotów niż rok temu Mam nadzieję, że Barca wreszcie pokaże ciekawy futbol Mam nadzieję, że mecz Chelsea nie będzie meczem do jednej bramki Pozdro [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 zapowiada sie ciekawie :) ... bedzie dylemat co ogladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 polfinaly to dopiero beda ciekawe oO Barca-Manchester i Arsenal - Chelsea. bedzie sie dzialo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Arsenal musi rozpierdzielic w pył Liverpool ;) Manchester niech powtórzy to co rok temu 7-1 :D I bedzie dobrze..Udane losowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...