Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League 2007/2008

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma pewniaka, obie drużyny mają równe szanse, choć osobiście nie lubię tego nadętego czerwonego bufona fergusona [; i jego pajacyka piłkarzyny aktorzyny >Kryśki

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby finał był grany 2 miesiące temu, to postawiłbym cała kasę na MU, ale teraz IMO nie ma pewniaka.

Czerwone Diabły grają świetnie w ofensywie, mają pewną obronę, ale The Blues to maszynka do gry w obronie, a i bramki ma kto strzelać.

Mam tylko nadzieję, że szybko padnie bramka i skończą się szachy, a zacznie sie prawdziwy futbol :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podzielam zdanie poprzednika... To przecież ManU wygrał ligę, dlatego też gra o podwójną koronę będzie dla tego zespołu niezwykle mobilizująca.... Wielu emocji życzę!

A ja się właśnie tego obawiam...ta wygrana liga wcale nie musi pomóc. Chelsea będzie zmobilizowana aby zemscić się za ligę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ta bramka Chelsea bardzo przypadkowa, jeszcze tam się Van Der Sar pośliznął... Ogólnie dobry mecz, te akcje Ronaldo i ta sytuacja Tevesa... No cóż.

Coś mi się zdaje że Chelsea nie dotrwa do końca meczu w 11 ;)

P.S Już mi się czipsy skończyły xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Chelsea całkiem ok bramka ;p

Ale Manchester niszczy pod względem szybkościowym, ogólnie grają lepiej ale Chelsea powoli się podnosi, liczę na nich ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawiodłem się na Manchasterze w drugiej połowie, w pierwszej części to była inna drużyna czy co? :huh: Zdecydowanie część druga dla drużyny z Londynu, na szczęście nie zdobyli bramki, dodatkowe 30 minut emocji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I mamy dogrywkę... w sumie zasłużenie. Tylko Malude to mogliby już zdjąć, cały mecz gra piach <.<

Mówisz masz :lol2:

Czuję karne w powietrzu [;

I się musieli zacząć napiep*zać ;]

Edytowane przez beka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i było prowokowane ale "liścia: nie powinien Drogba użyć. Wg. mnie za takie coś powinno się dawać czerwoną kartkę. Należy pamiętać że sędzia nie ma powtórek i nie musiał widzieć dokładnie prowokacji zawodnika ManU itp.

Wygra szczęśliwsza drużyna, choć wydaje mi sie że niestety to Cech będzie bohaterem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystynka piłkarz roku - oby tak samo błyszczał na euro :lol:

O, znów się popłakał :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda wcale mi nie odpowiada zakończenie karnymi. Co do zachowania Drogby no to cóż. Nie powinien się dać prowokować i to samo tyczy się reszty. Nie podoba mi się takie zachowanie na boisku. Zwłaszcza w końcowym spotkaniu.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystynka piłkarz roku - oby tak samo błyszczał na euro :lol:

ee ale o co Ci chodzi? Dobrze grał przecież :huh:

JUutro jade ukręcić kark Terremu... No Comment !

Następny znawca, jakbyś nie zauważył to Ci powiem, poślizgnął się na murawie, dzięki "nowoczesności" stadionu na którym grali finał LM... normalnie to by zasłonili dach i tyle ale jak się gra na przestarzałym stadionie to tak jest...

Generalnie to Chelsea lepsza, należo im się zwycięstwo no ale nic... ManU podwójna korona na farcie i tyle w tym temacie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale o co wam chodzi z Ronaldo, prawda jest taka, że jechał Esienna raz po raz, jedyny błąd to beznadziejnie strzelony karny (źle postawił lewą nogę, bardziej do przodu się stawia przy strzelaniu na dwa tempa ;p)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już drugi karny zmarnowany w 2 spotkaniach, chyba nie najlepszy wynik jak na taką gwiazdeczkę? :>

A o co mi chodzi? Że tak zacytuję zczuba.pl :

"KONIEC Manchester United wygrywa Ligę Mistrzów! Ronaldo płacze, a niebo płacze nad nim." :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi