czopasek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 podzielam zdanie poprzednika... To przecież ManU wygrał ligę, dlatego też gra o podwójną koronę będzie dla tego zespołu niezwykle mobilizująca.... Wielu emocji życzę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) nie ma pewniaka, obie drużyny mają równe szanse, choć osobiście nie lubię tego nadętego czerwonego bufona fergusona [; i jego pajacyka piłkarzyny aktorzyny >Kryśki Edytowane 21 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Gdyby finał był grany 2 miesiące temu, to postawiłbym cała kasę na MU, ale teraz IMO nie ma pewniaka. Czerwone Diabły grają świetnie w ofensywie, mają pewną obronę, ale The Blues to maszynka do gry w obronie, a i bramki ma kto strzelać. Mam tylko nadzieję, że szybko padnie bramka i skończą się szachy, a zacznie sie prawdziwy futbol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 jak na mój gust stadion tragiczny http://sport.onet.pl/0,0,99241,21,17,fotoreportaz.html współczucie dla tych którzy kupili bilety by oglądać mecz przez lornetkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 podzielam zdanie poprzednika... To przecież ManU wygrał ligę, dlatego też gra o podwójną koronę będzie dla tego zespołu niezwykle mobilizująca.... Wielu emocji życzę!A ja się właśnie tego obawiam...ta wygrana liga wcale nie musi pomóc. Chelsea będzie zmobilizowana aby zemscić się za ligę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Mam wrażenie, że ManU będzie za bardzo chciało wygrać, co się dla nich źle skończy. Obie drużyny grały w tej edycji bardzo dobrze, niech wygra lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) 35 minuta i mogło być po grzybach ;] :lol2: jaka bramka dla chelsea Edytowane 21 Maja 2008 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 farciarska bramka, ale bedzie ciekawiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Hmm ta bramka Chelsea bardzo przypadkowa, jeszcze tam się Van Der Sar pośliznął... Ogólnie dobry mecz, te akcje Ronaldo i ta sytuacja Tevesa... No cóż. Coś mi się zdaje że Chelsea nie dotrwa do końca meczu w 11 ;) P.S Już mi się czipsy skończyły xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Optyczna przewaga ManU, szkoda straconej bramki w końcówce, będzie ciekawie :) Ronaldo gra dobry mecz, ładnie na pozycje wychodzi, zwodziki wychodzą ;) Będzie dobrze! ManU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Dla Chelsea całkiem ok bramka ;p Ale Manchester niszczy pod względem szybkościowym, ogólnie grają lepiej ale Chelsea powoli się podnosi, liczę na nich ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 No walka jest...i dobrze. Oby bez kontuzji i będzie piękny mecz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 No walka jest...i dobrze. Oby bez kontuzji i będzie piękny mecz !A Scholes to co :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 I mamy dogrywkę... w sumie zasłużenie. Tylko Malude to mogliby już zdjąć, cały mecz gra piach <.< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zawiodłem się na Manchasterze w drugiej połowie, w pierwszej części to była inna drużyna czy co? :huh: Zdecydowanie część druga dla drużyny z Londynu, na szczęście nie zdobyli bramki, dodatkowe 30 minut emocji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Taaaaaa, więc mamy dogrywkę :P. Nie podobało mi się zachowanie Teveza (przy faulu na Makalele) i Evry przy faulu na J.Cole, a Manchesteru nie lubie, bo gra tam C.Ronaldo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) I mamy dogrywkę... w sumie zasłużenie. Tylko Malude to mogliby już zdjąć, cały mecz gra piach <.<Mówisz masz :lol2: Czuję karne w powietrzu [; I się musieli zacząć napiep*zać ;] Edytowane 21 Maja 2008 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 szkoda ze sie nie lali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Sedzia kalosz i tyle.. :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Może i było prowokowane ale "liścia: nie powinien Drogba użyć. Wg. mnie za takie coś powinno się dawać czerwoną kartkę. Należy pamiętać że sędzia nie ma powtórek i nie musiał widzieć dokładnie prowokacji zawodnika ManU itp. Wygra szczęśliwsza drużyna, choć wydaje mi sie że niestety to Cech będzie bohaterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Krystynka piłkarz roku - oby tak samo błyszczał na euro :lol: O, znów się popłakał :lol: Edytowane 21 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Wielkie brawa MU!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 JUutro jade ukręcić kark Terremu... No Comment ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 OMFG dwa krap teamy ale jeden gorszy od drugiego (czyli mu :|). No szkoda ale w sumie co mnie krap liga skoro euro za pasem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Co prawda wcale mi nie odpowiada zakończenie karnymi. Co do zachowania Drogby no to cóż. Nie powinien się dać prowokować i to samo tyczy się reszty. Nie podoba mi się takie zachowanie na boisku. Zwłaszcza w końcowym spotkaniu. Edytowane 21 Maja 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Krystynka piłkarz roku - oby tak samo błyszczał na euro :lol:ee ale o co Ci chodzi? Dobrze grał przecież :huh: JUutro jade ukręcić kark Terremu... No Comment !Następny znawca, jakbyś nie zauważył to Ci powiem, poślizgnął się na murawie, dzięki "nowoczesności" stadionu na którym grali finał LM... normalnie to by zasłonili dach i tyle ale jak się gra na przestarzałym stadionie to tak jest... Generalnie to Chelsea lepsza, należo im się zwycięstwo no ale nic... ManU podwójna korona na farcie i tyle w tym temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Krystynka piłkarz roku - oby tak samo błyszczał na euro :lol: O, znów się popłakał :lol: :lol2: :lol2: :lol2: Na poważnie, to gratulacje dla lepszych [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 :lol2: :lol2: :lol2: Na poważnie, to gratulacje dla lepszych [; Czyli dla Chelsea - ManU na farcie jedzie i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ale o co wam chodzi z Ronaldo, prawda jest taka, że jechał Esienna raz po raz, jedyny błąd to beznadziejnie strzelony karny (źle postawił lewą nogę, bardziej do przodu się stawia przy strzelaniu na dwa tempa ;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 To już drugi karny zmarnowany w 2 spotkaniach, chyba nie najlepszy wynik jak na taką gwiazdeczkę? :> A o co mi chodzi? Że tak zacytuję zczuba.pl : "KONIEC Manchester United wygrywa Ligę Mistrzów! Ronaldo płacze, a niebo płacze nad nim." :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...