mylek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 mam laptopa z karta graficzna 7900 na slot mxm niestety karta jest padnieta :( i trzeba wymienic zastanwiam sie gdzie mozna taka karte kupic sporo googlowalem i nie znalazlem nidzie w polsce do kupienia takiej karty jestem zainteresowany dowolna kara 7xxx lub 8xxx moze przypadkiem ktos ma do sprzedania taka karte?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Mysle, ze mozesz miec bardzo duze problemy ze znalezieniem takiej karty. MXM jest piekny na papierze, z dostepnoscia tego typu rzeczy jest jednak bardzo slabo. Na forum NBR robia zapisy na takie typu rzeczy, a poza tym jest jeszcze dluuugi czas oczekiwania takze na twoim miejscu bym o tym zapomnial i pomyslal nad innym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Mysle, ze mozesz miec bardzo duze problemy ze znalezieniem takiej karty. MXM jest piekny na papierze, z dostepnoscia tego typu rzeczy jest jednak bardzo slabo. Na forum NBR robia zapisy na takie typu rzeczy, a poza tym jest jeszcze dluuugi czas oczekiwania takze na twoim miejscu bym o tym zapomnial i pomyslal nad innym rozwiazaniem.znalazlem na ebay'u: http://cgi.ebay.pl/New-Asus-8600M-GT-512MB...ShippingPayment mam nadzieje ze nada sie do alienware m9750 do takiego sprzetu to warto i chyba nie ma innej opcji :) w serwisie powiedzieli ze za wymiane 7900gs ktory tam jest trzba zaplacic ponad 3500zl wiec cena chora :/ karta jest kompletnie padnieta nie wyswietla nic tak to mozna by kombinowac z lutowaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...