Skocz do zawartości
mylek

Karta Graficzna Na Slot Mxm Gdzie Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

mam laptopa z karta graficzna 7900 na slot mxm

niestety karta jest padnieta :( i trzeba wymienic

zastanwiam sie gdzie mozna taka karte kupic

sporo googlowalem i nie znalazlem nidzie w polsce do kupienia takiej karty

jestem zainteresowany dowolna kara 7xxx lub 8xxx

moze przypadkiem ktos ma do sprzedania taka karte?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze mozesz miec bardzo duze problemy ze znalezieniem takiej karty. MXM jest piekny na papierze, z dostepnoscia tego typu rzeczy jest jednak bardzo slabo. Na forum NBR robia zapisy na takie typu rzeczy, a poza tym jest jeszcze dluuugi czas oczekiwania takze na twoim miejscu bym o tym zapomnial i pomyslal nad innym rozwiazaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze mozesz miec bardzo duze problemy ze znalezieniem takiej karty. MXM jest piekny na papierze, z dostepnoscia tego typu rzeczy jest jednak bardzo slabo. Na forum NBR robia zapisy na takie typu rzeczy, a poza tym jest jeszcze dluuugi czas oczekiwania takze na twoim miejscu bym o tym zapomnial i pomyslal nad innym rozwiazaniem.

znalazlem na ebay'u: http://cgi.ebay.pl/New-Asus-8600M-GT-512MB...ShippingPayment

mam nadzieje ze nada sie do alienware m9750

do takiego sprzetu to warto i chyba nie ma innej opcji :)

w serwisie powiedzieli ze za wymiane 7900gs ktory tam jest trzba zaplacic ponad 3500zl wiec cena chora :/

karta jest kompletnie padnieta nie wyswietla nic

tak to mozna by kombinowac z lutowaniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi