SlashBeast Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam! Posiadam kartę grafiki jak w podpisie. Ma taki denerwujący świszczący wiatraczek. Chcę zmienic to na jakieś pasywne chłodzenei ale chyba jedyne które wejdzie na 7300GT jest Arctic Cooling Accelero S2 http://www.cooling.pl/arctic-cooling-accel...odukt,2130.html warto zmieniać na takie chłodzenie? Poradzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0bieslaw Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja mam u siebie na Radku BeQuiet Polar Freezer'a i powiem tak, cieply mocno jest jak sie pogra kilka godzin, ale wszystko stabilnie. Moze cena troche odstraszyc, ale ja mojego wyrwalem chyba za 50zl uzywanego na allegro. Jak znajdziesz w tych granicach to polecam, wg mnie i nie tylko mnie, jakis czas temu bylo to chlodzenie ktore odprowadzalo najwiecej ciepla w pasywnym trybie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...