3ho Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 netstat -a patrzysz kto jest do ciebie polaczony zainstaluj moze porzadnego f-walla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 stary... tak to cie gosciu zalatwi! bedzie mial twoje hasla, pewnie masz tez keyloggera na kompie. Zrobi cie jak chlopa w sadzie. Niedajboze masz jeszcze konto w mBanku. Tak wiec... jak nie umiesz sobie poradzic, to format c: i po ptokach. Nie ma trojana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wszystkie chasła pozmieniałem, konta w M Banku nie mam - jak na razie nie mam szkód, ale system pójdzie do kasacjii po ch. wie, co on mi tam powgrywał. Na razie posiedzę na tym co jest, bo admin się sprawą zajął i mam nadzieję, że pare osób wyleci z mojej sieci, bo trzeba być po prostu debilem, żeby z własnego kompa sąsiadowi do kompa wchodzić i jeszcze logi zostawić. Lamerstwo się szerzy....... PS- nie ma zabezpieczeń nie do złamania, jeśli komp potpięty jest do netu. :? NIe mam interesu, żeby komuś do kompa włazić, tymbardziej sąsiadom 8O NIe wiem, czym się kierują tacy ludzie, po prostu to jest żałosne......szkoda gadać. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No to zrob wjazd gosciowi i rozwal gapidelko baseballem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Albo chodziaz taka akcje jak w magdalence:D transporterami opancerzonymi podziedz:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Albo mu chate podminuj heheh :D i tez bedziesz mial jak w Magdalence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jak sie wkurzysh to wysadz mu w powietsze kibel! bedzie sral na podloge :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...