Antares4 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Cześć Czy da rade kupić jakieś porządne kino domowe za około 2000zł? otóż udało mi się wreszcie uzbierać 2000zł na kino domowe.Mogę do niego dołożyc jeszcze z 200zł ale wiecej nie chce bo raz że szkoda mi wiecej kasy na to wydawać to dwa wiecej nie mam:) więc czy można kupić dobre kino domowe za 2000zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 za 2000zł to już można wybrać cos fajnego. Ja bym pomyslał na jakimś JVC, Panasonic albo Samsung, w tym ostatnim niedawno wszedł fajny model ht-x250 ale poczekaj może ci ktoś jeszcze coś doradzi, teraz przecież sporo ludzi ma kina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 proponowany przez ciebie model samsunga ht-x250 można dostać dużo taniej http://www.skapiec.pl/site/cat/30/comp/193584 wydaje mi sie że warte jest tej ceny, zresztą w porównywarce łatwo mozesz je porównać z innymi i tak naprawde niczym im nie ustępuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Jestem posiadaczem xt250 od jakichs dwoch tygodni. Przekonala go do mnie glownie cana, no i zestawienie cena jakosc, za srednio 1500zl trudno znalezc cos lepszego. Jestem raczej zadowolony, glosniki po wi-fi moge sobie dowolnie ustawiac w pokoju bez zwracania uwagi na kable (duzy bonus w moim i tak strasznie zagraconym pokoju) + zastepuje mi dvd i amplituner. Dzwiek, przywzwoity, bez rewelacji, ale zeby miec rewelacje to trzeba fortune wydac. A, no i ma bardzo ladny design pozdrawiam login Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Za tyle dało by się kupić jakiś ampli + kolumny. Sam mam zestaw 5.0 + ampli (koda av860 + yamaha rxv457) i jestem bardzo zadowolony (kupiłem za ~2k, 2 lata temu) Co do DvD, to bierz choćby mante, czyta wszystko, nie ma problemów :P a i jest tanie. Mam dosc leciwy odtwarzacz many prince 010 w 2 pokoju i nie ma z nim najmniejszego problemu. Nie ma co się pchać w drogie odtwarzacze, trzeba poczekać na upowszechnienie się i normalne ceny HD-DVD/BD... Zapewniam cię że kolumny z prawdziwego zdarzenia zjedzą te plastikowe grajki... nawet bez suba. Edytowane 18 Października 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steraf Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Jeśli miał bym wydać tyle pieniędzy na audio to bym kupił kolumny + wzmacniacz + odtwarzacz dvd. Dźwięk z takiego zestawy z pewnością będzie "ciekawszy" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...