Idaho Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Witam Czy ktoś ma coś takiego. jak to się ma do boxówki intela proc P dual-core. Czy jest cichsze, bardziej wydajne ? Powiem szczerze że box jak dla mnie jest cichy, ale chodzi mi głównie o mocowanie w Alpine 7 jest pseudo koszyczek i cena fajna. Jak tgo wypada w praktyce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Freezer tak, alpine nie warto. Nie bedzie wielkiej różnicy do boxa. BTW to taki temat już jest = kosz :P Jak jakiś modek zobaczy ofkoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Cisza raczej porównywalna, ale Alpine ma większy wentylator i cooler. Przy obciążeniu może mu się udać więc więcej ciepła rozproszyć. Ale co ja się będę rozwodził - >>klik<< Jest lepszy od boxowego coolera Intela sprzed roku. Obecnie ponoć te ostatnie są cichsze... ale za to mniej wydajne niż te w teście. Konstrukcja się bowiem nie zmieniła, a obniżono jedynie obroty wentylatora. Ja bym mimo wszystko zmienił. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...