Działo Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Leży tu obok WinXP patrze na niego i nie wiem czy warto go zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Wedlug mnie warto.Potem doinstalowac SP1 i bryka calkiem niezle.Jak na "winde" to calkiem stabilny system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Zgodze się z przedmówcą u mnie bez sp1 było : ale teraz mam już sp1 i jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Taa a może podaj swojego configa, wtedy będziemy mogli bardziej doradzić. Pozdro. PS. Tak czy siak winda xp rulzzz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Durny Duron 1200, 512 DDR, B IV 40 GB, Gf 2 Mx 400 ogólnie złom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja miałem go przez pół roku, ale go wypier***. Za wolno chodził. Najlepiej miec jakiegos AthlonaXP z DDRami. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 z sp1 nie mam wiekszych problemow, polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 ja mam bez sp1. Jak na razie jest ok, ale mam od 2 tyg:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 warto sie w to pobawic. ja nie mam problemow. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Ja miałem go przez pół roku, ale go wypier***. Za wolno chodził. Najlepiej miec jakiegos AthlonaXP z DDRami. :) ja mam cel700 i po drobnym odchudzeniu systemu nie narzekam. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Nad czym ty sie zastanawiasz? Czy zainstalowac czy nie instalowac systemu operacyjnego? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Dobra mam już XP jest tu coś podobnego do Menadżera urządzeń z Win9x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Dobra mam już XP jest tu coś podobnego do Menadżera urządzeń z Win9x? prawy na moj komputer, wlasciwosci, zakladka sprzet i masz na srodku menedzera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ja jade na WXP EN i jest OK. Ale na kompie ojca zainstalowalem WXP (Athlon 1.4, KT133A, 256MB RAM) i system (w wersji PL) działał do instalacji SP1, potem juz mozna zapomniec o uruchomieniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 powiem krotko - TAK! tyleeeee zeeeeee bez SP1 bo on wszystko pieprzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 powiem krotko- NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! to nie servicepack ale XP wszystko pieprzy :evil: Jedyny sensowny wybor windowsa to 2000(zaraz zaczna mi tu wyrzucac ze nie do gier itp. ale to wszystko bzdura - idzie na nim wszystko szybciej i mniej problemowo niz na XP) lub jakis linux(i tu sie posypia gromy bo jak porownywac linuxa z Winda - ale mozna i jak ktos chce to jest to dobry wybor). Win2000Pro najbardziej stabilny, niezawodny i bezproblemowy system z jakim mialem ztycznosc (a kilka juz ich mialem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Uzywam XP od czasu jak sie pokazal i jestem zadowolony , wszystko dziala tip-top , po instalacji SP1 nadal wszystko jest OK. Jesli chodzi o kompatybilnosc z grami to nie zgodze sie z przzedmowca , na XP dziala wiecej softu ktory mi nie chodzil na win2k. Uwaga! 1. Uzywam OS w wersji anglojezycznej wiec pewnie nie ma wnim bugow jakie mogly powstac podczas lokalizacji 2. po instalacji zaraz wylaczam LUNE, ja tego wodotrysku nie potrzebuje i kompatybilnosc na tym mniej "cierpi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 a ja tam mam win 98se i jest cool p.s.z moich kumpli to ino 1 leci na xp (ale on jest troche lama) a reszta na xp to poracowala z tydzien zjechala go z błotem i wrucila do win98 a poza tym to win xp jest" troche wolny" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Tak, pracuje na nim juz od ponad pol roq i zero problemow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie narzekam ;) od ponad pól roku go mam i jak narazie sie dwa razy zawiesił.. z czego raz to przez moje 'zdolności' programistyczne a drugi raz w wyniku ostrego przetaktowania procka ;) mam durnia 800 i chodzi calkiem spoko, czasem powolnie ale stabilnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 heh tylko w2k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja mam XP juz od 2 miechów i nawet sie dobrze sprawuje z szbkoscia w porównaniu do poprzednich wersji windy, tylko lepiej przestaw sobie widok na ikonki na pulpicie, sie człowiek przyzwyczaił do tego, nom i jest pare zmian w rozmieszczeniu funkcji systemu, takze poszukasz troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 powiem krotko - TAK! tyleeeee zeeeeee bez SP1 bo on wszystko pieprzy Nic nie pieprzy poprostu nie umiecie go dobze z systemem zintegrowac :P Ale co tam bede sie meczył zerknąc tam http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20021018181447 oraz zdobyć klucze korporacyjne :P do wersji z SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 mam wina xp od roku :) i jestem wery happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Win2k + Sp3, najstabilniejszy i niezawodny system, u mnie czasami tydzien bez zadnego resetu chodzi...polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Win2k + Sp3, najstabilniejszy i niezawodny system, u mnie czasami tydzien bez zadnego resetu chodzi...polecam... u mnie tez... ale na serwerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 powiem krotko- NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! to nie servicepack ale XP wszystko pieprzy :evil: Jedyny sensowny wybor windowsa to 2000(zaraz zaczna mi tu wyrzucac ze nie do gier itp. ale to wszystko bzdura - idzie na nim wszystko szybciej i mniej problemowo niz na XP) lub jakis linux(i tu sie posypia gromy bo jak porownywac linuxa z Winda - ale mozna i jak ktos chce to jest to dobry wybor). Win2000Pro najbardziej stabilny, niezawodny i bezproblemowy system z jakim mialem ztycznosc (a kilka juz ich mialem :P ) Popierm Win2K + SP3 to najlepszy sytem małego miękkiego (co nie znaczy że idealny) ale na twój konfig bardziej mi pasi niż Xp a przede wszystkim jest stabilniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 powiem krotko- NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! to nie servicepack ale XP wszystko pieprzy :evil: Jedyny sensowny wybor windowsa to 2000(zaraz zaczna mi tu wyrzucac ze nie do gier itp. ale to wszystko bzdura - idzie na nim wszystko szybciej i mniej problemowo niz na XP) lub jakis linux(i tu sie posypia gromy bo jak porownywac linuxa z Winda - ale mozna i jak ktos chce to jest to dobry wybor). Win2000Pro najbardziej stabilny, niezawodny i bezproblemowy system z jakim mialem ztycznosc (a kilka juz ich mialem :P ) Popierm Win2K + SP3 to najlepszy sytem małego miękkiego (co nie znaczy że idealny) ale na twój konfig bardziej mi pasi niż Xp a przede wszystkim jest stabilniejszy. no wymagan duzych nie ma :D to pewnie dlatego idealny :lol: u mnie chodzi na serwie p mmx 200 mhz, 64 ramu i spalonej tnt1 :P (spalony jest tylko akcelerator) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Miałem win98+winXP sp1 i XP rozleciał się po 2 tygodniach... Teraz mam 98+2k sp3 i jestem happy- od 4 miechów win2k nie miał ani jednej zwiechy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja mam xp, stabilny ale tak co pół roku trzeba formata walnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...