Skocz do zawartości
Działo

Window XP Tak czy Nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wiem co wy chcecie od XP. Ja mam już go na twardym chyba z 6 miesiąc a SP1 instalowałem jak się tylko pojawił. W międzyczasie zanim skompletowałem serwer mój komp za niego robił. I nawet nie stęknął. Praca po 18 godz na dobe jako router, a i ja go nie oszczędzałem, bo używałem normalnie(gierki, filmy itp,itd) Jeżeli chodzi o windy to ten najlepszy. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no fakt z tym formatem to reklamy nie zorbiles...ale jakby nie bylo z mojego doswiadczenia wynika ze kazdy system Microsoftu po dluzszym okresie czasu nie nadaje sie do nieczego i bez formata sie nie obejdzie...generalnie 6-12 miesiecy. Moj rekord na win Me!!! 8 miesiecy, teraz mam Xp+SP1 to juz bedzie 4 miesiace a wszystko chodzi az milo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też jestem za WXP jedyna jego słabość to ilość ramu to fakt poza tym dla przeciętnego zjadacza chleba myślę jest odpowiedni {stabilność i kolorowy}

Oczywiście W2k jest systemem stabilnym sprawdzonym tylko mnie zachęcło do przesiadki to że aby skaner był widoczny po włączeniu musiałem W2k resetować natomiast W XP widzi skaner od razu oczywiście wygoda . U mnie działa prawie rok i spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tylko Win2k + sp3.

Ale moze od dzis w nocy juz Win2k3 lub Win2k + sp4. To zalezy co bedzie stabilniejsze :P

Ale ogolnie XP nie lubie bo w grach klatki kradnie jak nie wiem co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie ludzie wyobrażnię, BIG ROFL :lol:  :lol:

O tym akurat pisze serio bo mam ten problem ze jak gramy w CS'a to ludziom na WinXP spada z np 40 do 25 klatek.

A jest już SP4 do win2k???????????????

Tak, ale na razie beta i ma okolo 130MB. Jeszcze nie mialem kiedy sciagnac. Moze jutro zrobie test betki sp4 lub win2k3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie teraz za lamie ale co rozumiesz przez win2k3 chodzi o Win2K + sp3 ???

Win.Server.2k3.Enterprise.Edition.Build.3771.RTM.Preview-WiNBETA

nie zalamiles bo ja tez niedawno sie o tym dowiedzialem. To bedzie nastepca Win2k.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie teraz za lamie ale co rozumiesz przez win2k3 chodzi o Win2K + sp3 ???

Win.Server.2k3.Enterprise.Edition.Build.3771.RTM.Preview-WiNBETA

nie zalamiles bo ja tez niedawno sie o tym dowiedzialem. To bedzie nastepca Win2k.

Tak ale Win 2000 Serwer czyli system, który nie nadaje się do zwykłego uzytku domowego i w pracy, no chyba że masz serwer to co innego :P A i wcale nie jest to taka nowość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi