guru Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Jak w temacie ,szukam taniej myszki do grania w q3, da sie za ta kwote kupic cos w miare ? Do tej pory gralem na a4 za 50zl :P ale ppm sie zjebal wiec musze wymienic. Gram tylko w Q3 jakby co. Dziekuje za pomoc ! Edytowane 2 Października 2007 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Microsoft IE 3.0 / Razer Diamondback Chameleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 A4tech X-718 BF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 IE 3.0 na allegro ok 110zł będzie najlepszym wyborem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja sie moge podpisac pod Kyle'm. Uzywam X-718 od ok poltora roku do grania w q3 (osp ca/pm przewaznie) i nie mam powodow do narzekania na nia. Ani razu mnie nie zawiodla :) Kumpel od kilku miechow uzywa wersji BF (podana przez Kyle'a) i takze sobie bardzo chwali. Propozycje wyzej (IE3.0, DB) tez powinny byc dobrym wyborem ale ich nie mialem w reku niestety :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...