Skocz do zawartości
spook!

Ocz Czy Crucial

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do was pytanie jako znawcow tematu :)

Mam do kupienia w takiej samej cenie ram:

Crucial 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail

OCZ 2x1GB 800Mhz CL4 Platinum Rev 2.0

i teraz sie zastanawiam ktore z tych ram'ow byscie wybrali. Zaciekawilo mnie ze te ocz sa na kosciach promos a te crucial na Micron D9GKX (B6-25E) nie bylo by problemu z wyborem bo wszyscy polecacie OCZ a sledze te i inne fora od jakiegos czasu :P tylko poprostu mnie to jakos tak zaciekawilo :) Poprostu chcialem poznac wasza opinie jako ostatni lancuch w kupnie kompa :)

Aha nie ukrywam ze zamierzam podkrecic cos tam :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te D9GKX sa raczej malo prawdopodobne, bardziej D9GMH.

Crucial bez zadnej dyskusji.

wedle strony ktora wszyscy sie posluguja :P wlasnie takie podobno sa uzyte... ale wlasnie wychodzi wszystko :P strona to tylko strona a opinie ludzi ktorzy mieli to w rekach to juz inna bajka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=160763

tu taki fajny watek o tych crucialach i zdaje sie, ze jest tam fotka bez radiatora i nie pisze na jakich kosciach są. :)

@XA

pochwyć na testy parke Exceleramów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@FatAlbert

Właśnie odesłałem 3 komplety Exceleramów w Polskę (pozdro dla KAS'a) :wink: Recenzja planowana na piątek :-| (obym się wyrobił).

W tym tyg. powinny dojść kolejne modele :)

Edytowane przez Xtreme Addict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi