IamWeasel Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 W poniedziałek będę musiał wysłać do Anglii kilka dokumentów (normalna koperta). Tylko że MUSZĄ dojśc do piątku (tzn. w piątek ostatecznie). Macie jakiegoś sprawdzonego kuriera do takich celów? Najlepiej jeszcze jakby cena kształtowała się poniżej 200zł :) (Powiem tak - taniej - lepiej, ale jestem skłonny dopłacić, żeby miec pewność). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Wyslij priorytetem przez PP, zaoszczedzisz czas, pieniadze... Ja zawsze wysylalem i dochodzily w max 3 dni, raz nawet w 2. Kurierem... Sprawdz UPS - to sprawdzona i solidna firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 jesli maja dosc na 100% to tylko ups (paczka z angli do mnie szla 1.5dnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Jaka cena takiej przesyłki bo też będe musiał podesłać coś do Anglii ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 http://wwwapps.ups.com/calTimeCost?loc=pl_...p;WT.svl=SubNav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 UPS UPSem, ale ta przyjemnośc kosztuje u nich sporo ponad 200zł. Ktoś ma jakies doświadczenia np z EMSem (Pocztex), bo u nich kosztuje to 100zł? Masterlink (DPD) - 110zł. Skłaniałbym się chyba ku Masterlinkowi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nikt nic nie wie? Jutro musze wysyłać i naczytałem się o masterlinku tyle złego, że skłaniam się do zwykłej poczty, za radą CBZ (10x taniej)... Albo zostaje Pocztex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Swojego czasu wysylalem listownie papierosy, ktore szly do N.I. 3 dni! Jako list priorytetowy w kopercie babelkowej. Wychodzilo mnie to nie wiecej jak 20 zl. Kup dobra koperte, zabezpiecz jakos dokumenty [usztywnienie] i jazda :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Jednak skusiłem się na Pocztex... i chyba dobrze zrobiłem. Dziś słyszę news że Royal Mail ogłasza strajk generalny :D Pozostaje mieć nadzieję, że Pocztex przekaże ta paczkę Parcelforce, a nie Royal Mail (mają napisane w dziale współpracy zagranicznej, że w UK ich partnerem jest Parcelforce, mam nadzieję że to równa się temu, że ten Parcelforce tam obsługuje ich paczki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Wysłane pocztexem w poniedziałek o 16 dotarły w środę o 9tej. Polecam, bo to też najtańszy kurier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Mowilem, ze nie ma sie czym stresowac, PP nie jest wcale taka zla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 No tak całkiem poczta to nie była :) Jakbym wysłał pocztą to by pewnie teraz list leżał w worku koło strajkującego listonosza na służbie Jej Królewskiej Mości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Jakby nie patrzec, to Pocztex jest kurierem PP ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Ile Cie to kosztowało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Wynioslo go to okolo 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...