Olek Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Posiadam telefon radiowy i modem rachunki przychodzą ogromne wiec zdecydowałem sie założyć SDI a tu <span style="color:red;">[ciach!]</span>lić Tp SA nie da się a kabla nie ma wolnej lini Wiec mam pytanko czy znacie jakis adresy www. firm które dostrczałyby internet droga radiowa ??? (Miszkam na wsi i nie mam mozliwości podłacznei sie do kablówki, lanu osiedlowego :evil: ) Z góry dzięki :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 A NETIA :idea: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Nie wiem jaka jest Twoja wicha , ale u mnie w klasie jest koleś który mieszka w Węgorzewie (dzióra z jedn ą ulicą główną) i ma net radiowy.Tylko nie wiem do kogo jest podłączony.Jka się dowiem to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Posiadam telefon radiowy i modem rachunki przychodzą ogromne wiec zdecydowałem sie założyć SDI a tu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> Tp SA nie da się a kabla nie ma wolnej lini Wiec mam pytanko czy znacie jakis adresy www. firm które dostrczałyby internet droga radiowa ??? (Miszkam na wsi i nie mam mozliwości podłacznei sie do kablówki, lanu osiedlowego :evil: ) Z góry dzięki :!: :!: :!: W Aleksandrowie jest chyba Dialog - oni mają jakieś oferty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...