naxt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 a ja myśle że bede miał tego gt za jakieś 7stów i sie zobaczy czym to sie je. myśle ze po dobrym 0c w dx9 bedzie dobijał do gtxjuż za 700zł :blink: a karty jeszcze nawet na pólkach nie ma,widze ze bedzie ogromny popyt na te karty a bardzo mala podaz na poczatek,wniosek-ceny szybko powedruja w góre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 http://images.tweaktown.com/imagebank/msi88gt_g_11.gif więcej od GTS`a Expreview zmierzył 20W mniej, a tne inny chiński serwis 30W mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 http://images.tweaktown.com/imagebank/msi88gt_g_11.gif więcej od GTS`a Expreview zmierzył 20W mniej, a tne inny chiński serwis 30W mniej. Tylko że "tu" karta była po OC (z 600/1500/1800@ 680/XXXX/2010 o ile mnie pamięć nie myli) a "tam" na standardowych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 dziwi mnie te podnieta odnoścnie "wspaniałej" ceny za mid-end. Dla mnie 800 zł za kartę ze średniej półki to naprawdę duzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 dziwi mnie te podnieta odnoścnie "wspaniałej" ceny za mid-end. Dla mnie 800 zł za kartę ze średniej półki to naprawdę duzo.... :) ale w sigu masz napisane ze posiadasz 8800 GTS 640 Mb tez ze sredniej polki za ktora dales duza wieksze pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) w jednej z polskich hurtowni jest juz ustalona cena netto na poziomie 680pln za produkt gigabyte'a wiec :) Edytowane 27 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 ladnie ladnie, cena tak przystepna ze chce sie brac SLi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 dziwi mnie te podnieta odnoścnie "wspaniałej" ceny za mid-end. Dla mnie 800 zł za kartę ze średniej półki to naprawdę duzo.... Widać, że nie wiesz co to za segment. 800zł, to praktycznie idealnie mid-end. Niektorzy własciciele 8800 GTS nie mogą przeboleć nowego GT, heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Test 8800GT w Crysis Demo http://www.tweaktown.com/articles/1211/1/p...etup/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 ta karta miazdzy wszystkich stosunkiem wydajnosc/cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 8800GT miażdży 8600GTS , Bardzo sie z tego cieszę ;) Bo będzie można normalnie pograć w Crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Coś pięknego :) we wszystkich rozdziałkach jest tylko 1-2 FPS'y za GTX'em :blurp: Cholera najchętniej brałbym tą zabaweczkę zaraz po tym jak się ukaże, hmmm...tylko czy to dobry pomysł? Co Wy planujecie panowie? Bierzecie referenta zaraz po premierze, czy czekacie na wersje OC z wypaśniejszym chłodzeniem? :rolleyes: Edytowane 27 Października 2007 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 to ze miadzy 8600GTS to chyba normalne jest,za 5 miesiecy 8800GT bedzie moja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 ja to bym chcial cos co sie ladnie kreci :) nigdy wiecej asusa ble. pewno po zmianie chlodzenia na karcie referencyjnej straci sie gware. szkoda, juz bym ja bral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 No cholera ja też, ale chyba jednak się wstrzymam ten ~miesiąc do czasu aż wyjdzie coś ciekawszego od Palita/Galaxy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) No cholera ja też, ale chyba jednak się wstrzymam ten ~miesiąc do czasu aż wyjdzie coś ciekawszego od Palita/Galaxy... :?Pewnie ze poczekaj,napalency rzuca sie na referenty, a po miesiacu ukaza sie wersje mocno podkrecone wersje Palit/Galaxay po nizszej cenie :) Edytowane 27 Października 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Pewnie ze poczekaj,napalency rzuca sie na referenty, a po miesiacu ukaza sie wersje mocno podkrecone wersje Palit/Galaxay po nizszej cenie :)No i ciche jakies chlodzonko - to defautowe to tragedia w kwestii cichości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Test 8800GT w Crysis Demo http://www.tweaktown.com/articles/1211/1/p...etup/index.html Trzeba pamiętać, że te wyniki są dla 660/1900 bo takie taktowanie ma MSI który użyli w teście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Ja też czekam na Palita bądź Galaxy, bo nie widzę sensu rzucania sie na referenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 To się nie doczekasz , wątpie by galaxy lub palit zrobili własne pcb. Może zapodają jakieś inne chłodzenie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Pewnie dadzą na to chłodzenie takiej wysokości jakie jest na GTX/Ultra i już będzie ciszej i zimniej ;) Edytowane 27 Października 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Pewnie dadzą na to chłodzenie takiej wysokości jakie jest na GTX/Ultra i już będzie ciszej i zimniej ;)mi to wystarczy. super clocked sam sobie zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 mi to wystarczy. super clocked sam sobie zrobie :)Dokładnie ;] Mi tam wystarczy, żeby wyszła jakaś tania wersja, z obojętnie jakim chłodzeniem. I tak karta pod WC pójdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 :) ale w sigu masz napisane ze posiadasz 8800 GTS 640 Mb tez ze sredniej polki za ktora dales duza wieksze pieniadze. Oczywiście, ale ja ją kupiłem dobre 6 miesięcy temu.... a za chwilę kupie nowego high end'a.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 zawsze mozna bedzie zalozyc jakiegos accelero ;) I pewnie mnie to czeka bo musze kupic grafike w tym tygodniu co nadchodzi i jesli nie x1950pro to napewno to bedzie 8800gt 256mb albo 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 To się nie doczekasz , wątpie by galaxy lub palit zrobili własne pcb. Może zapodają jakieś inne chłodzenie i tyle.Nie chodziło mi o to że zmienią PCB, Tylko że Będą bardziej podatne na OC i tańsze ;). I inne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Lepsze oc , czyli wyższe napięcie na gpu i mem. Galaxy i Palit nigdy nie kombinował z podnoszeniem napięcia na refencyjnych pcb. Na refencyjnych pcb to chyba tylko XFX podnosi napięcia. Edytowane 27 Października 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Da sie gdzies kupic cooper shimy pod grafe? :| Bo podobno latwo mozna ukruszyc rdzen, a ja rezerwuar mam minimalnie pod bloczkiem :| Mi tam wystarczy, żeby wyszła jakaś tania wersja, z obojętnie jakim chłodzeniem. I tak karta pod WC pójdzie ;)Bedziesz chlodzil pwm area, czy samo gpu styknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Jeśli PWM się grzeje, a pewnie sie grzeje, to jakiś radiatorek większy powinien wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) Coś pięknego :) we wszystkich rozdziałkach jest tylko 1-2 FPS'y za GTX'em :blurp: Cholera najchętniej brałbym tą zabaweczkę zaraz po tym jak się ukaże, hmmm...tylko czy to dobry pomysł? Co Wy planujecie panowie? Bierzecie referenta zaraz po premierze, czy czekacie na wersje OC z wypaśniejszym chłodzeniem? :rolleyes:Ale gdzie napisano ze beda wypasniejsze wersje? albo z innym PCB? Daje sobie uciac lewe jajko, ze bedzie jak z gts WSZYSTKO TO SAMO:) (poza obudowa jak w wersjach KO:P) Co do 8800gts/gtx/ultra dla mnie cala rodzina to HIEND w momencie premier, zawsze mialem cos w stylu ti4200,6600, 7600, teraz to co widac i roznica jest odczuwalna i w portfelu i w fps;) owszem moze to byc dolny HIEND ale nadal karta pozwalajaca sie cieszyc 30fps:P a nie 13;P Co do pierniczenia ze 8800gts funboye nie moga przebolec premiery gt...ja sie tam ciesze:) sprzedam zamienie i bede mial niby gtx;P Edytowane 27 Października 2007 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...