Skocz do zawartości
cavarr

Geforce 8800GT 256/512MB

Rekomendowane odpowiedzi

No i czym tu się podniecać? Za miesiac połowa forumowiczów będzie miała w sigu 8800gt.

No ale jest alternatywa dla szczegolnie niecierpliwych (i odwaznych), ktorym nie chce sie czekac tygodnia, zanim karty beda w PL.

Tak sobie tylko rzucilem. Skoro juz mozna kupic (teoretycznie) w taki sposob, to znaczy ze karty sa fizycznie dostepne i moga lada dzien byc na polkach w sklepach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czym tu sie tak podniecac te 6 FPS a w niekorych grach 10 fps ( jak patrzylem na IN4.pl ) to nie warto sie zabijac i sprzedawac GTS , swoja droga to sprzedawajcie to sobie kupie do Sli i bede tez mial swiety spokoj ...

IMO karta fajna cena taka ze SLI mozna wziac za ta moja jedna byl mial 2 takie 8800GT no ale ... nie mozna miec wszystkiego juz przestalem tracic na sprzecie i wkolko zmieniac kupilem karta okolo 2 miechy temu bo chcialem z takim chlodzeniem i troche drozej zaplacilem ale boku sobie tez nie wyrwe ..

Moj 8800gts pozwala na komfortowe granie i w dx10 w WiC moge tez sobie pograc ... osobiscie wole miec wiecej pamieci na pokladzie ( ktora moze sie przydac ) i wiecej bitow niz dawac co prawda "niby" krok w tyl ( "niby krok w tyl"bo mniejszy proces czyli jest lepiej;p ) ale moja karta mi sie podoba ... takze Sli i do przodu takie moje zdanie ( userzy 8800gts nie martwcie sie ;p )

[ zobaczymy ile wytrzymam xD ]

Edytowane przez GURU500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co niektórzy starają się być bardzo błyskotliwi pisząc o żalu, współczuciu czy wyśmiewając zakup 8800gts i gtx. To ja będę równie błyskotliwy i odpiszę na takie teksty... pozwolicie?

Przecież te modele są już od dobrego roku na rynku i w momencie gdy dało na nich się grać we wszystkie gry komfortowo "Oni" siedzieli na jakiś "badziewiach" i mogli sobie pozwolić najwyżej na oglądanie screen'ów w pełnych detalach.

:D

Normalne, że sprzęt tanieje i wchodzi nowy, który go wyprze z rynku i spowoduje spadek cen tych pierwszych. Patrząc teraz to jasne jest, że to bardzo dobra oferta i dopiero teraz kupno gtx'a za wysoką cenę jest nieopłacalne. Ale bzdetne teksty zatrzymajcie dla siebie i swojego pamiętnika sfrustrowanego gracza.

Fucktem jest, że teraz coś mnie ukuło w doopsko bo cena niższa i wydajność lepsza ale taka jest kolej rzeczy i patrząc na to z drugiej strony to nie mógłbym grać sobie w te wszystkie gry w sposób jaki lubię. Przeżyję to i jak "Oni" będą siedzieć na 8800gt to ja i reszta zapaleńców będzie miała już karty następnej generacji. Tak, to tyle w tym temacie i nie ukrywam, że chciałem w tej wypowiedzi być złośliwy.

;-)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qqrydza

zgadzam sie z Toba

Ja sobie za rok zmienie karte albo za 1,5 :)

SIedzialem 1,5 roku na x1600pro ktore do tej pory mam w starym kompie i nadal chodzi .. wiec i na tym co mam teraz bede siedzial i nie bede plakal stanieje jak bede mogl kupib taka sama karte za 800 zł to ja kupie i bede mial Sli i tez bedzie fajnie co za problem a nie bede sie teraz zesrywal i sprzedawal o 10 fps

BO tak jak mowisz mozna by w nieskonczonosc i tak w to co gram to mi wystarcza ;]

EOT ;p

Co do karty to pewnie dzis bedzie porzadna recka albo za 2 dni :)

Edytowane przez GURU500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzcie wylewac swoje zale gdzie indziej :kijem: Fajna karta wyszla, super stosunek wydajnosci do ceny, ale widac niektorych to strasznie boli :x nie wyrobiliscie na czas z opchnieciem gts'ow? ^^

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec i na tym co mam teraz bede siedzial i nie bede plakal stanieje jak bede mogl kupib taka sama karte za 800 zł to ja kupie i bede mial Sli i tez bedzie fajnie co za problem a nie bede sie teraz zesrywal i sprzedawal o 10 fps

Zgadzam sie, majac obecnie 8800 GTS 640 MB ACS3 raczej nie oplaca ci sie sprzedawac na łeb na szyję gdyż na tym tez pogiercujesz. Ludzie raczej chyba mysla o sprzedazy swoich 320MBowych wersji :) A ja to juz w ogole mysle o zmianie :D (Strach sie bac wlaczac gry na 7600GS :zonk: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzcie wylewac swoje zale gdzie indziej kijem.gif Fajna karta wyszla, super stosunek wydajnosci do ceny, ale widac niektorych to strasznie boli icon_mad3.gif nie wyrobiliscie na czas z opchnieciem gts'ow? ^^

My przynajmniej ja nie wylewam swoich zalow tylko chlodno opisuje cala sytuacje ..

Karta oczywiscie ze jest w porzadku za ta cene wypasik .. brakowalo takiej karty na rynku - dzieki temu mozna wydac mniej na kompa a wiecej na monitor albo wziac 2 takie GT i bardzo dobrze wyszlo , z tego co slyszalem ceny sprzetu elektronicznego maja nadal spadac ale niedlugo firmy osiagne granice oplacalnosci .. okolo 2 miechy ( oczywiscie na swieta ich ceny i/lub sprzedaz wzrosna )

Takze nie ma co tracac zolta kulka niebieskiej ..

EOT ;p juz wiecej nic nie pisze no chyba ze na temat karty tylko czekam na oficjalne testy

Pozdrawiam i nie badzcie tacy zawistni ..

Edytowane przez GURU500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ślepy czy na IN4 usunęli linka do recenzji ze strony głównej? Dziś chyba premiera, więc NDA nie obowiązuje...

To samo.

LINK

A Czemu nie ma na stronie glownej??...

"Kto nie zdążył przeczytać to będzie miał okazję po 15:00. W sumie nie musiałem tego robić, tym bardziej, że nie dostałem materiałów od NVIDII ani niczego nie podpisywałem ale niech mają. " - NetCop.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.gral.pl/preview/BFG/GeForce8800...xDVIPCI-EOC_19/

Dostepna od srody, cena zaporowa jak u BFG ale otrzymujemy podkrecona karte z 5 letnia gwarancja...

Oczywiscie bardzo limitowane ilosci :(

Edytowane przez PITer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto kupi za ta cene . Niech gral szuka sobie leszczy gdzie indziej a nie na forum . Swoja droga co innego jak bezstronny uzytkownik podaje linki , a co innego jak pracownik firmy robi reklame . Ten post powinien zostac usuniety.

I kazdy wie jaka grall ma opinie -nikt normalny tam nie kupi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi